Ja planerar för en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200722
och det är Magdalena & Madeleine som har namnsdag.
 
Det spirar med sol och det känns fint med värme och sol, jag är en sådan lycklig och glad människa i dag, det finns vissa saker som gör mig glad i dag och det är så fint, man skall se till att ha det gott ibland också. Jag fyller på med massa fin energi och låter min dag bara falla på plats. Älskar bara min dag.
 
Intagit frukost och njuta av den och sen är det bara så att man får dagen att rulla på. Jag hoppas att jag kan få två dagar med allt som jag vill, ge mig två dagar snälla. Om det bara är bra så vill jag bara få dessa dagar .
 
Jag skall gå vidare med min dag. Ett läkarbesök med Camilla, det kommer först, mot Södertälje. Gubben är med tjejerna. Ja sen är det klart på ett litet kick. Då är man tillbaka och då är jag på G med tjejerna och shoppa. Jo då hon vet hur man förstör massa pengar, så det vart en hel del. Men det är så att vara farmor eller mormor, det kan kosta ibland.
 
Hemma igen och då skall gubben förbereda middag och vi skall se vad som skall göras. Ari fixar spagetti och köttfärssås. Det är då lite sån mat i dag. Jag skall plocka upp Juhani och jag får en tjej med mig. Det betyder att jag har ett fint sällskap med mig.
 
Ja hemma igen så kan jag lungt säga att jag är lätt seg, vi kollar film och jo jag somna till lite här och där. Är så trött. sova efter 23 tiden.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0