Jo då, hos Linus

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200704
och det är Ulrika & Ulla som har namnsdag.
 
Har tydligen varit skit trött, har tydligen sovit skit hårt, det betyder att jag sov till klockan 8.00 så vilken sovmorgon jag har, det är ju rena drömmen. Var skit länge sen som jag sov så länge. det betyder att jag är seg som fasen i dag. Ja det blir jag när jag sover alldeles för länge.
 
Nu skall jag äta frukost och ha en skön morgon, men det blir inte så långvarigt. Jag får ett samtal och jag släpper allt. Min man kör mig ner, Linus har frågat efter mig så då kommer jag på en gång. Jag vill inte missa något, Han blir glad tar min hand och somnar.
 
Han är trött och han är sliten. Jag tror att han känner sig lugn nu när jag är där känner jag mig lugn och allt blir bra. Han sover och jag pratar lite med Camilla som är så ledsen, detta är skit jobbigt säger hon. Ja det kan jag lugnt fatta, men det är svårt att vara i hennes tankar.
 
Det bubblar och jag säger att vi skall vila, hon kryper upp i min famn och somnar. Vad skönt för henne. Min fina svärson fixar mitt avgasrör som det är hål i, jag är så tacksam för hans hjälp. Han är helt suverän. Tusen tack till Thomas Karlsson, värdens finaste kille.
 
Camilla vaknar till och blir lite förvånad att hon sov en timme, men det är okej hjärtat, mamma är här och jag stöttar dig i allt. Jag finns här i alla dina beslut och i glädje och sorg. Jag finns här och lyfter dig över vattenytan. Du har en man som stöttar dig och du stöttar han, jag håller er båda så det går dag för dag. En dag i taget, lugnt och stilla. Vi skall inte ramla på eller ha brotomt.
 
Ja så är mitt liv just nu, jag har ljusglimtar i form av samtal med Joline. Det är så fint att höra den sprudlande ungen och att hon kan känna sig hörd av mig. Du fyller mitt hjärta med kärlek min fina lilla prinsessa. Vilken tur jag har som har dig, dina systrar och även de andra barnbarnen. Du gör mig hel i min trasiga värld.
 
I dag kommer gudmor Pernilla över, hon har sin man och dotter Ebba med sig. Viktor är hemma han har annat för sig. Jag tycker det är så kul att träffa Pernilla, hon är en fin tjej med hjärtat på rätta stället. Vi snackar och hon gosar med Linus. Han tycker mycket om henne och Ebba. Det är tufft för henne det vet jag, men hon är tapper och vill järna vara där.
 
Vi fikar och skrattar åt olika korkade saker, Camilla får massage av en pistol liknande grej. Hon är ju så stel och har massa knutar i nacken och på ryggen. Thomas och Stefan snackar golf och har ett bra kaffe snack. Ja det blir ju då sen eftermiddag och dom skall hem, fixa vegan tacos. Låter intressant så skall höra om hur det smaka i morgon.
 
Min man kommer ner och vi bestämmer att vi äter middag med familjen. Linus vaknar och har ont som tur är kommer teamet hem och ger medicin intravenöst. Vi äter sent och sen måste jag handla, det är ett måste för jag vet att det är tomt hemma.
 
Väl hemma blir det dusch och sen lite tv. Kvällen är ett faktum och det blir skönt att sova nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0