Linus är prio ett

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200703
och det är Aurora som har namnsdag.
 
Då skall jag bara starta min fredag och porten till helgen, jag tror att det blir lite så där välplanerad helg, det betyder att jag har måste kolla dag för dag vad som skall göras, skall jag då fixda och hjälpa min dotter med ditt och datt, så klart. Jag skall också handla för det är viktigt hem i dag. Så nu planerar jag och njuter av min frukost.
 
Så det blev bra och det känns bra, jag är bara här och nu, det är bara att se till att göra varje dag till den bästa och se alla ljusa punkter som verkligen finns. Det är inte bara att rusa på med livet, man skall stanna upp då och då och se vad som är bra och ta bort allt som är dåligt.
 
Den tid man har är den viktigaste tiden i livet, den kommer inte tillbaka och de som är borta är borta och kan inte göras ogjorda. Jag tror att man skall vara glad åt det man har, man vet aldrig när man förlorar det. Man skall tacka livet för det man har, älska sina nära ocvh kära, njuta av sin familj och så kan man bara släppa allt skit.
 
Det skall man inte bära på det blir inge bra då, man kan bli så bitter av det. Man skall se det vackra i livet, naturen och bara värna om det. Jag har varit så blind och så blåögd att jag har låtit folk vara elaka med mig, det har jag släppt och känner en enorm lättnad och bara kan njuta av min familj och de nära vänner man har.
 
Så skönt att slippa må dåligt över saker som bara är så fel, ja då skall jag se till att göra denna fredag till bästa fredagen denna vecka. Frukosten är klar och även duschen, bäddning och yogan. Så min dag är stark och känns hur bra som helst. Nu kör jag på och ser vart jag landar i kväll. Det kan bli hur som helst.
 
Jag kör Juhani till jobbet och sen är det bara att dra ner till Brinken, det är så viktigt att ha en dag med Linus, jag har ett kall mot honom att alltid finnas med han, hela resan. Så det blir te och snack med familjen, hur det ser ut i dag? vad gör vi nu? Många saker att tänka på och se till att göra. Här är ingen dans på rosor och det är tufft.
 
Ja så kommer hemteamet och det blir snack och ditt och datt. Vi gör det så bra vi bara kan för honom, Camilla och Thomas får beröm av dom att hon är en underbar föräldrar, dom gör allt och lite till. Dom glömmer bort sig själva och då rycker jag in och hjälper dom med det. Jag finns där och kan stötta dom.
 
Jag får också beröm och att det är så mycket värt att ha någon som hjälper till. Jag tror att det är så man gör som förälder, man hjälper sina barn. I dag är det Camilla och Thomas som mest behöver mig, jo Linus också. Dagen går och det skall bli middag och jag skall fixa familjens middag, men pizzerian i Tuna är stängd så det blir sibylla i stället, helt okej tycker Juhani, Ashani och Ari.
 
Lite serie och lite mys, kan aldrig vara fel. Nu skall jag allt lägga mig efter en tröttsam dag och mycket intryck.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0