Mitt hjärta brister

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200707
och det är Klas som har namnsdag.
 
Då är det Tisdag och jag skall göra mig klar för en dag på Brinken, det blir lite hit och dit för jag tror att jag kommer att ha lite hit och dit i dag. Jag skall börja från början i alla fall, det är då en dusch, igen. Så klart, bädda sängen och på med kläder,  vad har jag på mig då?
Detta.
 
Jag skall ta mig en smarrig frukost som jag alltid vet att jag kommer att äta på morgonen. Jag tror att jag skall njuta av den lika mycket som alltid den är så lagom och så god. Det betyder att jag är lite så där lagom mätt och känner för en ny dag, det blir då så.
 
Inväntar Pernilla och Ebba som nu skall komma till mig först och sen åker vi ner till Brinken och fixar lite hemma där. Det är ju så det blir i dag, jag kan lugnt säga att det är ingen plan som står i sten, den är om flytt bar. Det är bara så jag har tänkt, det kan komma andra saker som skall göras det vet jag inte.
 
En sak i taget och njut av det som är, det är vad vi gör, helt sonika och så blir det. Jag är nu hos Linus och det är lugnt. Jag tar te och snackar om natten för  Linus Det känns så bra, vilket jobb dom gör, Camilla och Thomas. Massa oro och ångest blir det ju. Men dom är eniga och lyfter upp allt. Det är fantastiskt att se.
 
Vi har en fin förmiddag och det känns så kul. Lite skratt kan man få  sig och det är så härligt. Att vara allvarlig hela tiden fungerar inte så bra, man blir en smula galen då. Vi har det gott och kämpar tillsammans. Vad annars skall man göra? Vi ger varann stöd i den hårda tiden och det känns så jobbigt.
 
 
Ja lunch blev det när m,an blir serverad av Thomas med köttfärsgratäng. Pillan är en stor tröst till Camilla och hon älskar sitt gudbarn. Inga konstigheter. Jag fattar inte hur detta kan ske, det är så olustigt. Det är inte alls en bra situation. Jag tror att det är en dröm och att jag vaknar snart och får se att allt är bra.
 
Jag får ett samtal från Amanda och Jolin. det är ju så kul, fina barnen. Det är så söta och vi snacka lite hit och dit. Ett sommarlov och slappa dagar är det bästa barn vet, det bästa med skolan för många. Men vi skall höras igen, det är så det blir. Jag tror att det var det jag gilla i skolan också. Däremot är det kul att plugga när man blir äldre då man kan välja själv.
 
Juhani och Ashani skall fixa middag och det är ju det som är så bra i dag, kyckling burgare. Alltså vilken mat så nice. Jag snackar lite med timet och det är så tufft och så jobbigt med allt just nu, men SSK på teamet är fantastiska. Dom är så fina och omtänksamma. Fixar allt för att Linus skall vara smärtfri.
 
 
Så jobbigt, så orättvist mot ett barn, så jävla tufft. Ingen kan säga att detta är inget, att sitta dag ut och dag in och bara sörja och se ett barn lida så jävla mycket. Ett mamma hjärta blöder och exploderar. Det finns inget som är så jävla orättvist, INGET.
 
Min sorg över mitt barnbarns kamp är så tung, så jävla jobbigt. Det finns inget jag kan göra bara se på. Det är så tufft och så sorgligt. En muterad cell som kan komma i vilken kropp som helst. Så sjukt, så tragiskt. Jag fattar inte, det är sjukt jobbigt,
 
Jag har mina nära och kära som jag kan snacka med, det vill säga nästan alla. Jag kan inte belasta barnen med detta, men min man får hinkar med allt jag har inombords. Stackars min man, han är ju också ledsen. så sjukt ledsen. Ja hur skall detta sluta, hoppas att vi klarar oss, tung sorg, tung som fan. 
 
Pilla blir hem körd av Thomas, Ashani och Juhani spelar Fortnigt, Linus sitter i HD stolen och sover jag har Camilla i mitt knä och stryker hennes hår, hon slumrar lite. Vi har en skön kväll och här skall jag lova att det är massa tankar som ploppar upp i skallen. Denna avskyvärda och jobbiga situation, den är gräslig.
 
Åker hem när vi med hjälp av Thomas (han har kommit tillbaka med jordgubbar till Camilla) har lagt Linus i sängen, han är så trött. Det är han hela tiden med extra mycket på kvällen. Ja då skall vi lämna Brinken för att åka hem och få en skön sömn och befria smärtan i mitt hjärta.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0