Ont i kroppen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200724
och det är Kristina & Kerstin som har namnsdag.
 
Har nu en fredag och det är bara att njuta av solen och lite värme, lagom och det är skönt. Hur mycket jag är älskar solen är värmen ett litet problem för mig nu då. Jag har en tuff värme tolerans som inte fungerar lika bra som förr. Men det sagt har jag inte sagt att jag inte älskar solen.
 
Nå väl jag skall nu äta min frukost och se till att ha en skön stund och njuta av. Jaga upp barn som skall till centrum med mig, det blir så bra det. Vad som kommer ut av den vet jag inte, men man kan väl hoppas på det bästa. Typ
 
 Jolin kan shoppa som fasen, jag lovar vad hon kan handla. Hon har massa saker och allt var snyggt och allt ville hon ha. Så nästa år när hon fyller får hon ett presentkort hatt handla för. Amanda är mer försiktig och känner att hon inte vill ha så mycket. Lite handla hon i alla fall.
 
 
 
Fika och så handla, glömde mitt paket så jag måste hämta det i dag senare i dag. Då så. Ari skall på utflykt med barnen och jag är hemma. Jag har för ont i rygg och knän för att knalla runt hela dagen. Så jag skall hänga med krigaren ett tag.
 
Det blir bara att vara på plats, träffa Pernilla och även Miss Paakki kom. Ja dagen rann i väg och nu kommer Ari och hämtar mig. Bra hem och försöka varva ner, det är så jobbigt i min själ just nu. Jag är så trött och slut. Jolin berätta om dagen och vad hon gilla mest,jag tro kjolen och toppen var bäst i dag.
 
Jag säger åt flickorna att inte sitta uppe länge, jag skall nu sova, snackar med Pia och så är det bara att kolla tv och sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0