Oroligt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200725
och det är Jakob som har namnsdag.
 
Då är det helg och jag har en smula ont i mina knän, det går över sen men just nu skall jag bara hänga här och ha en bra dag. Jag sklall duscha, äta frukost och fixa lite, det blir bra. Jag skall också hinna med att njuta av morgon stund. Viktiga saker skall jag säga. Man skall inte rusa på som om det vore sin sista dagen, hjärtat mår inte bra av det vill jag lova.
 
Nå väl allt klart och vad som änder mer kan du läsa vidare om här nedan. Så är det med min blogg, det handlar bara omn min dag och mina tankar. Så fortsätt läs så kan du kanske skratta lite eller vad du nu gör när du läser om mig.
 
Jag har fått kritik förrut att jag skriver saker som inte är visentliga för mig, men det är dom ju annars skulle jag inte skriva dom. Bara mina saker står här. Så även denna dag. Jag har ju mitt jobb i Huddinge kommun och jag har ju då jobbat här nu i 15 år, tänk vad tiden går och det är ju galet länge.
 
Nu kommer ju jag att sluta så småningom efter som jag då är pensionär inom kort. Då kan man njuta av dagarna som man vill. Det kommer att vara en bra tid, ett bra avslut för mig, dte låter ju helt galet men sant. Kunna vara på fötter och ha kul med barnbarn är ju allas dröm i min ålder efter ett hårt slitande jobb.
 
Dagen skall bara rulla på och det är mitt syfte i dag. Det är en tung och orolig dag på många sätt och det är ju galet. Jag skulle vilja ha en dag då jag bara kan njuta som man skall, fin man, älskade barn, fina vänner, härliga barnbarn, vacker dag, skön sol,och det är allt jag behöver. Ja listan är ju inte super lång men den är hjärtlig och det är viktigt för mig.
 
Dagen rasar på och jag kan nog säga att det är rätt jobbigt med detta just nu. Vill liksom inte ha det så, men dert går inte att ändra på. Min dag slutar rätt sent för jag och Joline kollar på Ladybug.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0