Så skall jag ha samtal då.

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200702
och det är Rosa & Rosita som har namnsdag.
 
Sovit oroligt och vaknat till och från, det är inte alls något roligt skall jag säga. Min dag blir så seg när det blir så här. Jag tycker att jag skall sova typ sju timmar till. Men det är bara att gå upp och starta min dag, tar och startar med frukost, det är bra det.
 
Nu skall jag se till att njuta min dag med Linus, vi skall inte göra så mycket men vi skall vara med varann. Det blir så mycket nu runt omkring oss så det är skittaskigt. Men jag har min fokus på mitt sjuka barnbarn, det är vad jag kan göra.
 
Världen får rasa samman om det är så, den går att återställa sen. Jag har inte så mycket tid kvar så jag kan lugnt säga att jag planerar mina dagar väldigt noga. Det är lite så det måste bli, jag kan inte bara slänga bort detta, det är viktigt för mig.
 
Så en sväng till Linus och gosa med han. Jag hoppas att det är en god te som väntar mig Men vilket kaos, möblerar ni om?? Ja ha detta kommer att bli super hoppas jag. Och titta här, det blir så bra så smart. Det är ju bra ju. Man kan ju nå han över allt, smart tänkt familjen. Vi go fikar och det är en fin stämning så det är så bra att vara där. Jag bara suger in min tid med Linus.
 
Det blir hemteam och även en väldigt god lunch där Thomas grillat kyckling som man fixar sin hamburgare med. Så gott. Vi snackar om allt. Har en fin dag, jag måste ju bara åka till HS, har samtal i dag. Så det är bara att köra på. 16.15 skall jag vara där och blir sen så klart.
 
Kö på Dalvägen av en okänd anledning, sen helt plötsligt försvann kön. Så kan det bli här på vägen, konstigt fenomen. Ja det är samtal nu då och det kan vara bra tror jag. Har mycket att lätta på just nu, så det är nog bra.
 
Jag är klar 17.10 och så skall jag möta upp min son, han skall hämta paket i Jordbro. Ja det är väl bara att åka. Jag kan då lugnt säga att det är kul att umgås med han också, det händer så sällan då, han är upptagen med "fru" och Linus. Så det är massa tid jag inte träffar han.
 
Vi har en fin stund på vår biltur tur och retur, Tumba - Jordbro. Det är ju bara att njuta av den tiden med ens barn. Jag kan skratta gott åt hans upp tåg och det är skönt att kunna göra det, det är ju bra att ha en sund relation. Många skratt och många saker som man gör i hopp är fina minnen.
 
Då så kaster av Juhani hemma, han skall äta mat med sin fru, jag skall ner till Camilla, har lovat att sitta med henne en stund. Det blir ju mysigt. När jag kommer dit sover hon och Linus, det är så tufft, hon är så trött, så sliten. Jag hoppas att det är en kort perjord av trötthet som hon snart kan lämna bakom sig. Hon vet att man inte kan sova i kapp förlorad sömn så jag låter henne sova, jag sitter bar med henne.
 
Hon vaknar en timme senare och hon fikar. Jag hjälper henne med massa saker och det blir bra trotts allt. Jag lättar på mig hem vid 22.30 så då skall jag hem och sova, jag behöver det, sova alltså. Tackar för denna dag och hoppas det blir en bra dag i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0