Sommar frissa

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200701
och det är Aron & Mirjam som har namnsdag.
 
I dag är det exakt lika många dagar som gott på detta år som det är kvar,183 dagar. det är lite kul kan jag tycka, det är ju bara att se fram emot underbara dagar resten av året. Jag skall nu se fram emot en frukost med Linus. Han är så ivrig att berätta saker som han har sätt och som han har upplevt. Det är massa saker som jag skall behålla i minnesbank.
 
Frukosten är klar och då har jag bara lite te att dricka upp, jag och min dotter skall klippa håret i dag, vi har hitta en tjej som verkligen kan fixa håret på mig och Camilla. Så det blir en mor och dotter sak först och lite go fika.
 
 
Vi traskar vidare mot salongen och sitter bara ett par minuter innan det är dags. Camilla börjar och det blir slingor. Sen får hon vänta medans jag blir klippt. Då är det lite botten färg som skall läggas och till slut lite inpackning och så föning. Så är vi båda klara, det betyder att vi kan ta oss hem till Karlssons.
 
 
Här händer det saker, lunch gjort av Thomas och en glad kille som säger till sin mamma: You look outstanding. Vad glad Camilla blev, liten tår på kinden och ett brett leende. Han vet vad man vill höra. Så fin hon blev. Hon är nöjd och det ser strålande ut.
 
Vi fikar och det blir lite att stå i för Camilla och Thomas, jag lämnar dom så det kan få lite egen tid med Linus. Jag skall ju hämta paket och även då träffa min man, han kommer hem i dag. Har snackat med Pia och hur hon har haft det på jobbet, skandal säger jag bara. Nu skall vi äta lite och jag skall sen hoppa i duschen.
 
Det blev en bra dag trotts allt, glad är jag för det.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0