Sorglig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200723
och det är Emma & Emmy som har namnsdag.
 
Jag vaknar upp klockan tre i natt och var så jävla besviken. Hur kan kroppen bara tro att jag skall gå upp då? Nej nej min vän du skall ligga kvar och sova, på en gång. Pang! Vilken tur jag har som lyckades somna om.
 
Nu är jag vaken och skall ta tag i min dag. Det är lite oroväckande dag i dag, jag skall gå på Görans begravning. Det är tungt som alltid. Lite så kan jag känna. men det är klart jag skall stötta och hjälpa Lena, Thomas och Annelie i denna svåra stund. Självklart. stöttar man familjen. Ja det blir tungt och det blir så komplicerat för mig med många tankar. Jag hoppas att det bara kan få vara fint väder och mycket värme från alla runt om.
 
 
Jag skall börja på ruta ett och ta duschen och frukosten först. Det är avklarat och då kan man se vad för kläder som skall komma på kroppen.  Det får bli det vad det blir. Jobbigt så jobbigt. Nu är allt så nära att man kan känna det i munnen, jag kan inte förstå vad som händer.
 
 
Plocka upp Pilla som skall till Linus. Det är sen en tung stund och det är begravning av Göran  Karlsson tungt, jobbigt och smärtsamt. Det är en fin stund och jag skall säga att vi är tagna hela församlingen. Det är fin musik och det är fint tal.
 
 
Jordfästningen sker direkt efteråt och det är tungt och ändå så fint. Nu skall jag bara samla mig och ge Annelie och Thomas en fin dag. Tänker på er, mitt hjärta är så ledset. Vilken tuff dag. Kärleken till er. Min dag skall fort gå.
 
Till Brinken där jag skall släppa Juhani pussa på Linus och bara njuta en kort stund. Då är man redo och skall leka lite med barnen. Jag hoppas att de blir nöjda. Jag hoppas dom kan njuta lite nu. Det dröjer inte förns jag blir kallad till Brinken, och det blev på drag i hela min kropp.
 
Det var nu en liten stöt av smärta som kommer och gick över till panik på en sekund. SSK kommer och fixar så det blir till det bättre. Nu kan jag ringa och höra vad Ari är, okej hemma. Då kommer jag.
Det är så tufft, jag kan inte vara på två sällen samtidigt men vem har sagt att jag inte kan?
 
Vi poppar popcorn och myset i soffan. Joline är sugen på nya kläder det kan jag tro. Men vänta nu du fick massor i förrgår. Skall du ha ännu mer i morgon? Ja du du är rolig. Nu skall nu sova för vi skall upp i morgon. Det är så det blir.
 
Sov nu kära barn.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0