Sova på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200716
och det är Reinhold & Reine som har namnsdag.
 
Upp tidigt då jag skall hinna med duschen, och frukosten innan klockan 7,50. Jag vill ha god tid på mig och njuta av dagens morgon ljus. Det är viktigt för mig att vara t ett bra tillstånd i dag då det skall klämmas och tryckas på min rygg.
 
Så då är det bara att njuta av en skön musik och relaxing. Allt är klart och jag kan hitta mig själv och bli stark. Att det så enkelt att fokusera på bra saker och se dagen med ett bra ljus. Det är så jag startar för att kunna ha en bra nivå med mig själv. Hakuna matata är ord som är bra.
 
Njuter en stund av bilkörning, hoppas det är okej att fortfarande gilla att köra bil, dock kan jag bara köra kortare sträckor utan att få ont i ryggen. Jävla kota som har glidit snett. Men det är bara att bita i hopp. Det är inget annat att göra så, det är bara att vänta och se.
 
Det var skönt att få vara hos sjukgymnasten och bara känna att någon kan fixa lite så jag får vara i ett hopp om att det blir bra. Jag skall börja på bassängträning och med. yoga så det blir super duper. Ja det var det nu kan man tacka för mig och sen komma tillbaka om några veckor.
 
Dagen ramlar på och nu är jag på G till Brinken. Det blir en hel dag här och vi skall göra lita av varje, som att rensa kläder. Det klan vara trist men nödvändigt. Jag hoppas att det blir bra för både Camilla och Thomas.
 
Lite kläder skall också rensas från Linus, det kan bli tufft. Vi tar och snackar lite, jag hoppas att det är bara att starta sen...eller? Camilla har tappat lite sugen, hon vill inte riktigt, jag vet att det är jobbigt. Jag och hon skall till affären. Det kan vara bra att hon kommer ut lite. Men det är också jobbigt för henne, det funkar inte som hon vill.
 
Lunch och mer te. Inga rensningar blir av det är bara att skippa det till ett annat tillfälle. Vi skall se till att ha en bra dag. Jag får samtal från Joline och hon berättar att hon skall kolla på film med Haylie, hon berättar om den lilla kycklingen också, det mår bra och kan snart bli stor nog att vara ute med gänget på gården.
 
Mer te och nu kommer hem teamet. Det blir lite snack om ditt och datt. Vi har en trevlig kväll och jag skall sova över, Linus bad mig göra det, hålla mamma och pappa sällskap när jag vilar. Söta unge. Nu är det skitlänge sen som jag sov där så det kan vara kul. Jag hoppas att det blir en lugn natt.
 
Det är bara att hoppas att jag kan sova bra. Vilket jag gör, Camilla blir lite prillig, ber Thomas kolla om jag andas. Han sa att jag sov lugnt, Camilla vart inte nöjd utan kommer fram till mig väldigt nära. Jag vaknar och ser henne alldeles nära mitt ansikte, fasen vad rädd jag blev.
 
Hon sa att jag hade andningsuppehåll, ja jag vet det det är därför jag har Darth Vader.
Sov nu sa jag till henne. Ungar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0