Sovdag för Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 29, dag 195på året.
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200713
och det är Joel & Judit som har namnsdag.
 
Det är nu man skall säga att man är glad att det är ny vecka och man kan åter igen göra den bästa dagen. Här är det bara jag som kan påverka vad jag vill skall hända, vem jag vill träffa och vad jag vill säga. Jag tar emot det jag vill ta emot. Jag är så glad varje dag, en ny dag en dag som jag styr över.
 
Det är jag som är min egen kung och jag lär mig varje dag att bara jag bestämmer vad jag skall göra. Det är en sådan befrielse att jag inte behöver vara andra till lags och se till att dom mår bäst. Processen är en daglig kamp att inte falla för det som är påtvingat.
 
I dag skall jag ner till Linus så klart, han kämpar som fan. Det är så tufft att se. Nu skall jag i alla fall kolla runt och se att allt är klart. Då så nu kan jag pippa ner till Linus. Pernilla kommer i dag så det blir så bra så. Jag hoppas att vi får en bra dag med Linus.
 
Pernilla och Stefan har handlat lunch och bjuder på det. Så snällt. Tur att vi har den familjen med på tåget. Jag har också hört att min son Rickard är hostig, har han fått Corona?? Så jobbigt i så¨fall. Nu är det ju så att vi som är hos Linus är testade och vi har inte Corona, tack för det.
 
Vi har en fin stund och det är bara att se till att man kan njuta av dagen. Linus är så trött i dag, det är inte så kul. Jag får ett samtal från min fina prinsessa Joline. Hon frågar vad jag gör, berättar vad hon gör och sen skall jag hjälpa till att tvätta Linus, vi bäddar rent och han somnar om.
 
Camilla är orolig som fan och jag känner hennes nervositet i hela rummet. Hem teamet kommer på besök två och ger medicin. Det går så smidigt och sen kommer Miss Paakki, vi fikar, Thomas gör Thai mat och det är så gott. Man kan nästan inte låta bli att ta mer.
 
Kaffe dags, jag tar te med en kanelbulle, super gott. Dagen tar slut och jag är så ledsen att behöva åka, men jag behöver en kort återhämtning. Tack för i dag familjen, det är så skönt att kunna vara med er på detta helvetes tåg. Vi kämpar med varann och Linus kämpar så hårt.
 
Väl hemma skall jag nu ta lite relax te och sen lägga mig i sängen och sova. Det blir långa dagar och tröttsamma med den oron vi har för Linus. Jävla skit sjukdom, detta borde inte finnas. Inget barn skall behöva gå igenom detta, inget bar överhuvudtaget.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0