Trevlig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200727
och det är Marta som har namnsdag.
Vecka 31, dag 209 på året
 
Vaknar faktiskt klockan 7.45 i dag, Linus har sovit efter allt strul med infarten i går. Jag tar lite te och så är man på G med en helt ny dag, vecka och massa möjligheter. Jag har en deppig dag i dag och känner mig tung och nere. Det är inget jag kan fixa och det är inget jag kan göra något åt.
 
Teamet kommer och det blir massa snack om vad som skall göras och vad som kommer att göras. Ven porten fungerar och det känns så bra, han får sina med, och vi tackar för besöket. Nu skall Thomas fixa lunch. Det blir super gott.
 
Har ju inte ätit frukost i dag, glömde liksom av den. Nu blir det "fattig mans pizza". Vad det är? Jo det är rostade form bröd med köttfärs röra på. Så jäkla gott. Tack Thomas för den. Dagen ramlar på och läkaren kommer i dag, det betyder att det blir massa tråkiga diskussioner.
 
Efter två timmar lämnar teamet och läkaren. Vi skall fixa middag, och Thomas skall då grilla lite. Ari kommer, Juhani kommer och Ashani kommer. Så himla kul. Jag skall njuta en stund och se om allt kommer att bli lugnt i kväll. Jag skall hem med Ari och då kommer Ashani och Juhani med hem.
 
Det blir lite snack och sen kommer jag att lägga mig. Trött är jag efter en deppig dag.
 
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0