Tur och retur, Ärla

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200721
och det är Johanna som har namnsdag.
I dag grattar jag Johanna Norrby på namnsdagen.
 
Då så nu kamp dag och massa saker som skall fixas. Man känner sig så illa till mods när allt klumpas i hopp sig. Jag känner mig väldigt ledsen över så mycket och det går bara inte att grotta i det just nu. Jag har så mycket annat för mig, mycket viktigare.
 
Jag skall allt se till att ha en super duper dag med allt vad det innebär, Jag skall nu ta min frukost och se vad det innebär, typ. Jag har lite att stå i så let´s go, min dag ramlar på. En sväng till Linus, sen skall vi vidare ner mot Ärla. Jag hoppas det är lite trafik och att det går bra.
 
 
 
Så är man då här, fina Ärla och ett jävligt bra ställe särskilt på sommaren. Vackert med skogen och tomten, det är helt galet fint. Om jag saknar stället? Jo vist gör jag det, men tiden är annorlunda och då kan det bli galet. Jag är här för att hämta Joline och Amanda. Dom skall vara ett par dagar hos mig.
 
Det blir så bra och det blir så kul. men det finns ju viss oro. Vad händer med Linus? Han är ju så jävla dålig nu så det blir att hålla kontakt hela tiden. Jag vet att det är jobbigt och barnen skall inte behöva lida för det. Jag och Ari arbetar ut en bra plan.
 
Nu skall jag allt ta mig samman och tacka för oss, en god blåbärspaj fick vi och nu åker vi mot Tumba igen. Stopp ett; McDonald's, lite lunch på detta. Så tar vi stora vägen och Ari brassar på så nu är vi på stopp två; tanka och glass in handlats.
 
 
 
 
Hemma står jag på öronen vid trappan så det blir satan så ont i min vänster hand. Alltså, helbördans vad ont det gör. Uppe tvättar jag med tvål och handsprit. Då kan man hoppas att det är helt okej och rent, lite plåster och så kan man allt se till att det inte gör mer ont.
 
 
 
Det blir lite ner varvning och lite film på TV:n. Tjejerna vill se en serie som Amanda gillar. Så då kan man titta lite på den. Jag skall fixa middagen men skall hämta Juhani först. Så två flickor är med och då skall man låta Juhani köra hem.
 
Middag, sen middag, vod 20,45 och lite film, det känns super bra och jag kommer att titta en stund. Det blir väldigt segt för mig, väldigt segt. Så är det väl god natt för min del. Jag skall bara sova lite så jag är pigg igen i morgon.
 
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0