Vi är nu på spänn

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200709
och det är Jörgen & Örjan som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar, jag skall passa på att säga att det kan bli väldigt korta och enkla upplägg fram över, det är för att jag är lite upptagen och behöver vara närvarande med min dotter och svärson. Jag hoppas att jag kan sätta upp några korta saker som händer i mitt liv. Men bli inte förvånad om det bara blir korta saker.
 
Nu är jag på G med livet, alla måsten är klara så jag klan bara få känna att det är min dag och Linus tid som gäller. Vist fan, jag skall ju till tandläkaren först, det är en tand som gått av. Väldigt jobbigt kan jag lova. Det är inte ett dugg bra detta. Men det går väl fort hoppas jag.
 
Det är bara att köra på och hoppas på det bästa. Jag är redo för denna dag och det är en dag med Karlssons och Pernilla. Vad skall vi göra av den då?? Man vet aldrig, jag skall fixa lunchen och det kan ju vara bra. Så nu skall jag allt se till att min dag är på G på bästa sätt.
 
Nu är man på plats hos Linus, jag kan inte vänta tills jag är klar hos tandläkaren, jag åker ner innan, jag måste se att allt är okej. Hur är status i dag? Han är en smula pigg och han har bra färg i ansiktet. Jag hoppas på en dag till. Jag vet inte men jag hoppas. 
 
Nu kommer hemteamet och jag skall strax åka till tandläkaren. Det är pirr i magen och jag känner mig nervös. Det är ett av dom ställena jag inte gillar. Men jag kan stolt tala om nu efteråt att det gick super, ingen bedövning. Jag är så glad att jag fixa det. En trasig tand mindre.
 
Till Brinken igen för att precis hinna säga hej då till läkaren och SSK. Nu tar jag te och sitter med Linus. Jag hoppas att det är det bästa som jag kan göra just nu, han är lite trött och tar en tupp lur. Jag och Camilla pratar lite och så känner jag då att jag är så lycklig att jag kan vara med han. Min starka krigare.
 
Jag skall fara ner till centrum för att plocka upp Pernilla, vi skall kolla lite kläder och så är det bara tillbaka till Linus. Vilket flängande det är fram och tillbaka. Jag tror att det är så att jag skall ha en dag med Linus men det blir centrum två gånger, ha ha ha. Nu skall Camilla och Pernilla och Linus försöka sig på att fixa armband med texten Super Linus.
 
 
Vi beställer mat och skall äta lite, det är väl inte så gott med mat, men man måste äta för att orka. Jag kämpar varje dag. Nu skall man ta sig lite te. Vår middag kommer med Thomas, vi har beställt; kycklingsallad, en pasta rätt och en tonfisk macka. Vi är fyra som delar på allt.
 
 
Hem teamet är tillbaka och nu får han kvälls medicin och det är ju super, visserligen somnar han, det är mycke saker och det behöver han. Jag hoppas att det är och kommer att bli en bra natt för honom. Jag är så orolig. Jag pussar han god natt och beger mig hem, släpper Pillan vid stationen. Jag skall nu hem och ta hand om mig en stund, healing i kväll.
 
Jag prata med prinsessan i dag, fina Joline. Så sprallig och fin. Hon skall ha kalas hörde jag, det blir ju bra kan ja lova, massa kul och film skulle hon ha. Ja det blir varmt i mitt hjärta när jag hör hennes röst. Så fint. Älskade unge massa kärlek till henne.
 
Slut för i dag.
 
  
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0