Vilken miss

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200630
och det är Elof & Leif som har namnsdag.
 
Det är nu bara att starta min dag är lite små stressad då jag skall i väg och träffa en ny människa, hoppas vi klickar med varann och att det kan bli bra samtal. Jag måste få igång min rehabilitering snarast. Det är mycket jobb framför mig. Jag hoppas att det är lättare med rätta verktyg och rätt samtals partner. Jag har inte så stora krav bara någon som förstår mitt dilemma. Jag skall ju fortsätta framåt vilket kan vara så jobbigt.
 
Nu är jag klar med frukost och har lite Native American music on. Det är skön rytm och det är bra hjärtslag på trumman med flöjten och djuren i bakgrunden. Mäktigt är det, jag älskar det. Så avslappnande. Tar in varje ton och fyller min själ med bra mjuk musik, kommer i relaxnivå och blir ett med kropp och själ.
 
Jag skall nu åka till HS för att prata med en samtalsterapeut, skall vara där 10.00 så det är bara att åka, jag hoppas på ett bra samtal och att jag får ett bra utbyte. Det är ju det som är meningen med samtalsterapi. Jag hoppas att jag kan verkligen hitta rätt denna gång.
 
Det är ju svårt att prata med någon som inte riktigt förstår vad man går igenom, det är inte så lätt alla gånget. Jag skall parkera nu och så är det bara att gå in. Här var det folktomt vill jag lova, inye många människor alls. Ja jag hittar rätt ställe och då är det bara att knacka på. Då kommer min samtalsterapeut och öppnar.
 
Det har uppstått en liten miss från min sida, jag har nog skrivit fel tid, jag skall vara där 11.30 så jag får boka om och åka hem. Det är sådant som händer och det är sånt jag gör nu. Det är bara så. Jag skall nu i alla fall hitta rätt på Bee och åka hem, eller ner till Brinken och fika med Camilla och Thomas.
 
Det är så tragiskt och så jobbigt, jag är nu lite sur att jag tog fel på tiden och inte fick mitt samtal. Lägger det i en säck och knyter i hopp den. Jag går framåt. Det blir lite lunch och det blir lite annat som skall fixas här hos Karlssons. Jag skall sova över och det blir så bra och jag känner mig redo för det. Linus blir super glad, vad jag har längtat säger han. Fina killen älskar dig så mycket.
 
Vi blir själva jag och Camilla till middagen, jo Linus förstås är ju hemma. Miss Paakki kommer och det blir lite nattning och mediciner för Linus framåt kvällen efter kvälls fikat. Jag hoppas det är en bra natt för han. Miss Paakki åker vid 21 tiden och så kommer Thomas hem, han har spelat golf.
Då skall jag också sova är trött som få, men det kommer som en bra sak att lägga sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0