Båttur

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200614
och det är Håkan & Hakon som har namnsdag.
 
Jag har sovit väldigt bra i natt och en stund på morgonen, vaknar till vid 04.30 för ett toa besök, lyckas somna om så jag vakna där vid kvart över sex då. Kommer upp och skall fixa lite frukost, det är något som inte är okej, varför lyser spisen? Vad är det som är på? Men snälla, nu har gubben kommit åt knappen igen.
 
Han har tagit ur sin fläkt ur kartongen och sen har han kommit åt knappen till stora plattan. Så den har satts på men inte ordentligt, då tar det tid att få den att bli riktigt varm, MEN nu stod kartongen med halva botten på plattan vilket kunde ha blivit förödande.
 
Jag väcker min gubbe vid sju och berättar detta, han tittar och säger ops, men va??? OPS snälla du måste vara mer försiktig. Detta är ju helt galet, helt sanslöst. Jag fattar inte hur det kommer sig, jag vill inte alls ha huset utbränt. Nå ja nu släpper vi detta och jag kan känna att jag är nöjd i alla fall, det hände inget denna gång.
 
Jag tycker det är lite läskigt men jag får kolla läget lite kan jag känna. Nu blir det i alla fall frukost och sen lite skrivande på FB och det är ju viktigt med morgon hälsningen. Många som vill ha den och det är ju kul. Man får andra att starta med något lika dant. Det är nyttigt att skriva av sig.
 
Det är nyttigt och få lägga sin syn på saker, alla kan inte tycka lika dant. det skulle se ut om alla tycker lika och säger lika. Eller så skulle det vara idealiskt, inga krig, ingen som tycker olika alla i samma form. Nä fy fan vad galet. Tur man kan ha sina egna känslor, tur att man kan njuta av de man själv tycker om.
 
Ja då är det sol och varmt och min söndag är på G. Planen för i dag är en båt utflykt med Linus och några till. Sen skall jag handla. Måste få hem lite varor. Det gapar tomt i kylen och frysen. Men först blir det då ut till Hagaparken och ner till båthamnen där en båt som är rullstolsanpassad skall ta ut oss på en tur. Linus är så exalterad och det är helt galet kul, sol och att se han super glad har gjort min dag.
 
 
 
 
 
Det blev en härlig picknick också som avslutning på båt turen.
 
 
 Som pugnt på hela dagen fick Linus känna på vattnet, det var så kalt tyckte han.
 
 
 
Vi tackar alla för en fin dag och nu skall jag och min man åka för att handla, jag hoppas det går fort för nu jävlar har jag ont i min rygg. Det är ju tur att Ari kör i dag och inte jag, jag skulle inte orka köra hem. På Essingeleden var det ju en olycka och enorm kö i motsatt riktning men vi hade ju titt köer så klart.
 
Nu är vi på ICAMAXI och skall fixa middagen och lite annat, så klart vill min man titta på helt orelevanta saker i dag, det var bara för att jag var så trött, han ville jävlas lite med mig. Han kan ju roa sig med sådana hyss i bland. Vi blev till sist klara och nu skall vi hem, fort hem för jag tror jag dör inom kort.
 
Väl hemma fixar min man middagen, kyckling med sallad. bra mat och jag är nöjd. Just nu sitter jag och lyssnar på Andy Scotts AS Sweet från Berlin 2017. Har även lyssnat på en intervju med Steve från förra året, lite nostalgi och en tår i ögat. RIP Steve. Nu är det bara Andy kvar.
 
Ja det är nu lite healing time så jag skall tacka för mig i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0