Då är allt klart

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200609
och det är Börje & Birger som har namnsdag.
 
Det är nu ordning på torpet och det vill säga att jag kan andas ut lite. Min son höll på till dackefejden sluta av sig själv. Jag är så seg och trött, det ser inte så roligt ut då jag känner mig helt bombad i skallen, tvätten är så helt otroligt jobbig att ha, men fan jag måste ju, Ashani skall nu vila och så skall jag fixa med resten. Jag kan ju torka av och placera en blomma där det ser bra ut.
 
Frukosten är intagen och den är klar, jag känner att allt kommer bli så bra, så fantastiskt bra. Ni är det ju bara att njuta av ordningen som är, det vill säga, Soffa på plats och bord och gardiner. Blommor och ja allt annat också. det känns så skönt.
 
 
 
 
Tvättstugan är upp och ner och upp igen, ner för att hämta torra kläder och så håller man på, till 11,10 då har man tagit allt, varenda plagg. Det är naturligtvis inte torrt,så hänga massa saker uppe, Juhani har inte ett enda plagg som är torrt, Jo kallingar och strumpor, inga tjocktröjor eller . t-shirts 
 
Då skall jag ta och vika lite, hänga upp nya handdukar. Så nu är allt klart, allt in i skåpen och jag känner mig så trött, jag borde sova en stund, Min kropp säger till mig att det är bara att sova. Kroppen ÄR trött hur svårt kan det vara att vila lite då?? Jag är så förundran med hela saken. Inget stämmer egentligen. Jag fattar inte, hur kan det vara så då? Jag bör sova men känner att det skulle inte gå. Jag vill ner till Linus. Han har vänta länge nog.
 
 
Jag hoppar in i duschen och fixar i ordning detta. Ner och tar go fika med Camilla, Thomas och Linus. Så härligt det är då. Längtan till mitt barnbarn, den längtan har jag till alla. Det är extra för mitt hjärta, det är extra att kunna sitta med och krama om dom alla. Jag tycker att det är så svårt att inte tänka på dom, vad gör dom, alla på olika nivåer, och vissa som förbereder sig för skolavslutning.
 
Dom skall ha ett fint sommarlov med sol och bad. Så härligt det kommer att bli. Hoppas jag kan träffa alla i sommar. Det finns ju en hel del här uppe, sen i Ärla och där omkring. Har ju Olivia och Elton också där omkring. Det kan vara så trevligt att se dom.
 
Ja man tänker varje dag på dessa små ädelstenar. Man undrar hur dom har det, Vad dom gör, och allt är samma varje dag. Det skall i alla fall bli sommarlov för flertalet av dom, sen finns det små rackare som går på förskolan än. Det är ju full fart på dom också.
 
Ja alla har sin charm och sitt sätt. Jag kan känna att dom har utveckla egna små individer med väldigt egna personligheter. Dom skall njuta av livet innan dom måste bli vuxna, Klart att dit kommer dom vare sig man vill eller inte.Men dom kan gått hålla sig kvar som små individer ett tag till. Typ 10 år eller så. Nä det blir nog super med alla barnbarnen, Man väljer i bland lite fel och så är, då är det bara att stanna upp och börja om.
 
Ja då skall jag ta mig ner till Brinken. Lilla killen vill träffa mig och det är absolut inga problem. Jag har ju räknat med att vara med han. Vi skall goa och snacka. Jag vill höra hur han mår och vi kan bara sitta där med han, älskade killen. Vad han kämpar, vad han är en super hjälte.
 
Det blir middag till sammans och då är han stålt och visar att han äter så bra nu. Han älskar mat och det är ju kul. Det fanns en tid då allt var obehagligt att prova. Nu provar vi allt. Ja det är så bra att vara med han, se hur han lär sig engelska och hur han lär sig att bli vänsterhänt. Hur duktig han är med alla hinder han hat på sin väg. Super Linus. All kärlek till dig. 
 
Kvällen lider mot sitt slut så då skall jag bara se till att tacka för mig och hoppas på en bra kväll och sömn. God natt älskade barn, alla barn och ha fina drömmar. Jag har min dotters nyckel så jag kommer in hemma. Det är fasen vad jobbigt detta kan va, låsa sig ute är ingen höjdare. Man hinner bli så frustrerad innan man hittae en lösning,
 
Hemma hinner jag med min kväll och är skittrött. Tror denna psykiska stress gör mig så trött, helt galet trött. Jag kramar min fina son och säger god natt. Skall kolla nyheter och sen sova skönt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0