En bra dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200616
och det är Axel & Axelina som har namnsdag.
 
Efter en svettig natt med många upp och ner är jag åter på banan och skall styra upp min tisdag. Jag har tittat på minnes stunden för Steve P från Sweet. Det kändes i mitt hjärta vill jag lova, det är något speciellt med Steve, en vågad kille som gillar att sticka ut. Nu kan ni starta ett band så smått i pop himlen.
 
Min frukost kommer nu, det skall bli skönt att njuta av den och en härlig mjuk musikstund, typ meditations musik som spelar upp i bakgrunden och fåglarna utanför mitt fönster. Vilken härlig stund detta kan bli, eller kommer att bli. Trotts allt är det jag och mitt inre som skall må bra och som skall hålla mig över vattenytan, eller hur?
 
Jag har lovat min son att köra han i dag och i morgon då han börjar innan morgon te. Det är alltså 06.00 Så det kan vara tufft att behöva ta nattbussen vid 04 tiden. Jag är ju ändå  uppe. Vilken tur skitungen har, eller? Jag är nog en väldigt snäll mamma också, älskar mina barn 100% ställer upp hela tiden. Ja det är ju lite så man skall göra, jag mins när jag passa lite djur i Ärla, när tuppen hoppa på mig. Den tuppen är inte längre där men det är säkert en annan vilde där.
 
Ena hunden smet, Ari fick gå på lång promenad för att locka hem han, vildarnas valp var en Taizon. Ja sen degånger man har haft barnen sovande hos oss, Tindra och Johanna. Fan vad kul det var, Amanda, hon är en riktig manga docka.
 
Haylie är en dam med skinn på näsan och en hel del envishet, jag har sagt det förut och säger det igen, hon kommer gå långt i livet. Joline är en fin och tuff tjej på en och samma gång, hon var på slottet och lekte prinsessa, det var kul tyckte hon.
 
Linus har sovit ett par gånger hos oss och det har varit kul och spännande, jag hoppades att jag skulle ha hunnit med en natt till men det är inte så bra, han vill vara i hemmets trygghet. Jag kan känna att det är svårt att få till det med Elton och Olivia, men det kanske kan ske senare. Även Jack är det svårt att få rå om, men skall nog ta ett snack med Rille.
 
Mina små guldklimpar, mitt liv är kantad med massa roliga saker men barnbarn är nog det bästa ändå. Man älskar dom ovillkorligt hela tiden. Man kan inte vara stoltare än så. Så det känns så fantastiskt. Ja det är nu bara att njuta så länge det går.
 
Jag har en hel dag att göra till en super bra tisdag, så jag är på G nu så håll i hatten. Det kan ju komma kort vet ja. Man kan inte veta i förväg vad som kan hända och ske. Jag tar minut för minut, dag för dag. Helt galet kan jag då säga. Känner mig helt lugn och i full fokus på min dag.
Jag skall nu fara ner till Linus, han och jag skall få vara själva en timme eller så. Det kommer att bli grate. Men när jag kommer dit så är det varmt och sen har jag fönstren öppne. Vi sätter oss och jag tar lite te, vi snackar om vad som händer i dag, vad Thomas och Camilla skall göra. Vi skall luncha sen. Då öppnar sig himlen och jag lovar det blev satans massa regn.
 
Thomas säger åt mig att gå och stänga fönstrena på Bee, oj jag har ju dom öppna. Hur kul var det?? Jag blev super blöt och och det var blött på sätena så klart. Men sen kom det ännu mer regn och det lät verkligen som himlaporten var på vid gavel. Camilla och Thomas åker i väg och jag fixar maten till Linus.
 
 
Jag sitter med han och vi har en stunds mysfaktor. Han berättar att han har lite ont i huvudet och jag ber han blunda och vila ögonen. Han gör det och det är så klart en mycket bra ide, han blir mycket bättre på ett par minuter och vi kan fortsätta kolla på Sonic och han berättar om allt han gör.
 
 
Så kommer herr och fru Karlsson hem och vi tar då lunch, sallad. Det blir go fika också det var så mysigt jag gillar verkligen detta. Nu skall jag ta mig mot Fittja och Juhani, han ville ha skjuts hem. Så klart jag kan, jag vet att han uppskattar det och jag har inget emot att vara en snäll mamma.
 
 
Han skall laga maten så det blir också en bra sak, jag slipper det. Det är nu dags för mig att lägga mig efter dusch och annat pyssel, TV:n på och så lite zappande på olika kanaler, hitta 100% Bonde, nyheter och Renée´s brygga med Wahlgrens. Prata med Pia och även säger god natt till Linus.
 
Så kan min dag då dra i hopp sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0