En skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200620
och det är Alf & Alvar som har namnsdag.
 
Har knallat runt i huset och fått igång mitt ben, det har varit sendrag nästan hela natten. Det är spänt och det är jobbigt. Nu skall jag inta lite frukost och njuta av en skön stund och mjuk musik. Det är så jag startar min dag då det är viktigt att hitta harmoni i vardagen.
 
Jag kan lugnt säga att det är super bra. Man startar med en så skön stämning i kroppen och man känner sig stark och lugn. Jag har nu jobbar på detta ett bra ta och känner förbättring till 100%. Så det är ju det en själ och hjärna behöver på morgonen. Man har haft bra eller dålig sömn, det spelar ingen roll för när man har haft återhämtning eller meditation är man på banan igen. 
 
Jag är duschad och skall nu hoppa i kläder för att sen ta en sväng till Huddinge, då jag skall möta Pia en snabbis. Det är lite som jag skall hämta, typ balkong krukor. Det skall fixas lite och jag känner att det är viktigt med min pytte balkong.
 
 
 
 
 
 
 
Jag lägger väl upp lite kort sen kan jag tänka mig. Så då kan du se hur jag har fixat och trixat. Hoppas det känns bra efteråt också. Det är en skön och bra stämning på jobbet, det är så stilla kan jag lova. Man kan lätt känna att man saknar det. Men jag måste tänka på min livskvalitet, skall jag orka med en vardag för mig kanske jag skall tänka på att slå ner på arbetslivet, det låret som en bra ide.
 
Nu skall jag fortsätta till Camilla med lite saker och så till centrum, jag skall hämta ett paket. Så då lämnar jag de saker Camilla skall ha, Men till centrum blir det inte, jag fick så ont i magen och då måste man på toa, vad jag tror är en bättre ide. Så blir det.
 
Hemma ser jag en trött och sliten man, han vill inte ens ha kaffe, då är man sliten. Så går det när man måste häva i sig för mycket. Jag vet att det är ingen ide att säga något. Så vi kollar tv, äter och sen skall vi se film. Men det tycker inte boxen för den la av. Ari får inte igång den så det blir ettan i sovrummet.
 
Då blir det ju automatiskt att jag somnar så klart, har känt mig lite övertrött, vilket inte är så kul. men en bättre dag imorgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0