En super dag.

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200627
och det är Selma & Fingal som har namnsdag.
 
Då är det lördag och min man skall åka vatten skoter som jag då inte gillar så värst. Han har tagit Haylie med sig så det blir ju bra. Men det är ju bara för mig att vara nervös hela dan för det, så fånigt eller hur. Fan vad det är jobbigt med vatten, jag gillar det inte. Nå väl jag skall vara lite med Linus i dag i ställer.
 
Det är väl inte så värst bra att jag åker skoter när jag är opererad i ryggen för tre veckor sen. Kanske skall ta det lugnt och bara vila lite till. Jag skall väl försöka köra lite på semestern sen. Det kan ju vara bra. Men i dag är det i dag och jag skall inte köra vattenskoter.
 
Jag har petat i mig frukost och skall nu njuta en kort stund innan jag skall låta Juhani köra till sitt jobb. Jag tycker han är så duktig och så färdig, ett par körlektioner sen kan han köra Gillinge och så skriva och köra upp. Jag hoppas han har det så bra som det bara går med denna fundering.
 
Jag då är jag hemma igen och jag skall snart ner till Brinken. Kan inte fatta att man kan låta bli, Linus behöver varenda en i familjen som stöttar honom i detta. Fatta att det är så viktigt att ge honom all kärlek han kan få. Han är ju vär detta Det är snart tio månaders kamp som han kör, det är så tragiskt att man inte kan stötta ett barn i denna svåra stund
 
Ja det gör jag i alla fall, jag finns för Linus, Camilla och Thomas. Han har sin gudmor opckså med familj så klart. Det är skönt. I bland kommer kusinerna Robert och Astrid det är fint. Linus blir glad av det. Även Jack kommer då och då. Så fint.
 
Jag vet att han, Linus längtar efter två flickor också det pratar han om väldigt ofta. Skall snacka med Nea om det. Det är ju inte så jobbigt att komma på en go fika. Ja det blir ett annat projekt. Jag skall nu ta min förmiddag till högsta nivå och få en bra dag med Linus.
 
 
Kommer hålla kontakt med Ari och se vad som händer här. Nu så full energi för min varma dag, såg att det var kolossalt varmt uppe hos mig på sjätte våningen. Men nu när Ari har åkt skall jag nog ner till min dotter. Här blir det te och lite snack om vad som skall göras. Vi åker till Sigtuna och kollar två bilar.
 
 
Nu är det ju bara att hoppas den blir bra, jag vill verkligen att dom skall hitta en bil som är lättare att få med rullen och allt annat som skall med. Vi åker och det är bara att njuta av resan och allt man snackar om. Vi kommer fram och Thomas blev så besviken. Inte så roligt att se hur den ser ut på riktigt. 
 
Lika så den andra var repig och såg heller inte så kul ut. Men då så tar vi vägen om MAX och äter en hamburgare.Camilla är nästan på väg att bli Hulken arg, så hungrig är hon. Nu är det ju bara att åka hem och se om Ukki har kommit hem.
 
Tack familjen Karlsson för sällskapet i dag. Hemma möter jag Ukki och Haylie, det är ju skit kul. Jag hoppas att vi får en mysig kväll, Juhani kommer snart så då kan man bara kolla film och så. Eller vad tycker du Haylie?
 
 
Mat och film är ju det bästa, hon vill se Sonic men den finns inte på Netflex utan då blir det Bumble bee. Hon valde själv och det var ju hur bra som helst. Vi titta och hon fråga om olika scener. Hon tycker också om Bee säger hon. Söta unge. Nå väl det är sängen som gäller efter och då somna hon på mindre en en minut.
 
Helt otroligt, har haft henne i mellan oss i natt och hon är varm som en kamin. Sover som en liten björn i vintervila. Söta unge, farmors hjärta är så varmt och det känns så bra :)
 
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0