Ett liten grattis kalas till Thomas

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200606
och det är Gustav & Gösta som har namnsdag.
 
Efter en väldigt jobbig natt är jag nu på G med min morgon, jag har svårt att hålla mig rak och stabil. Det är jobbigt för man är lite snurrig i kolan. Det är en sån där dags som man vill sova stund, det kan ju vara dags att ta en liten napp efter min frukost. Det låter som en bra plan och det är väl det som kan vara i dag.
 
Det går en serie på ettan som verkar vara helt okej, man kör veckans avsnitt på lördagsförmiddan. Det är ju helt fantastiskt vad man kan hitta ibland. Men det är ju som vanligt, jag är för slut i huvudet och smärtan är så ....jobbig. Så lurar lite till och från. Nu skall jag ha lite film time.
 
Det gick inte heller, det blev pankaka av allt, så typiskt. Sklall gratta Thomas i dag så jag skall ner till Brinken och se vad som hämnder där. Vi skall vara där vid 13 tiden , skall bara köpa lite lotter till han. Hoppas han vinner lite 
 
 
 
 
 
 
Här finns ju redan Westerberg/Karlsson, Syrran skall fixa fika till Thomas. Så trevligt. Jag skall bara sätta mig i soffan, det är så jävla jobbigt med ryggen, typ jävligt jobbigt de Lux. Men det skall nog gå. Jag kommer att vara med min lilla kille om några minuter så jag kan njuta av min stund här.
Men jag kommer ingen stans, jävligt ont.
 
Vi kommer hemåt lite senare så då kommer jag inte att sitta upp, jag kommer bara att ligga på sidan och somna om och om igen. Min middag kom som på beställning. Min man fixar och det är ju bra, jag ligger här och ser till att man skall ha det bra, eller hur. Så länge man inte kommer åt såret och ser till att inte ha ett tryck just där.
 
Eftermiddag blir till kväll och blir till en jobbig natt till. Jag skall försöka göra en liten andnings övning så kanske jag kan få sova lite lugnare.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0