Fix hemma sen Brinken

 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 27, dag181 på året
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200629
och det är Peter & Petra som har namnsdag.
 
Då har jag pussat Haylie hej då och hon åker med Ukki hem till Ärla. Jag känner mig tom helt plötsligt. Vart tog helgen vägen och jag är helt säker på att mitt hjärta blöder en smula då Haylie åker hem. Men hon har givit mig en sån fin helg och jag bara har pussat på henne. Jag hoppas att den andra sötnosen får komma också.
 
Det finns en flicka till som vill komma och det är ju Amanda, så jag hoppas hon kan komma också. Det är skönt och det är härligt att bara ha en skön helg, jag har ju haft en mysig helg med Linus också. Vi var ju i Sigtuna så det var ju kul.
 
Nu är det i alla fall en ny vecka och nya saker som sker. Jag skall börja med tvätten här nu klockan sju, innan dess har jag fått i mig halva frukosten. Så skall jag ner och lägga i tvätt sen så är det upp och ta andra halvan, innan man skall ner igen. Så är det och så blir det.
 
 
Det är full rulle nu, tvätten hänger och jag har fixat min ingefärsjuice. Dammsugit och bäddat. Så då kan man lugnt sitta ner och vila ryggen. Jag hoppas resan för Haylie gick bra och att hon kommer att ha en fin dag. Tack för ditt fina besök farmors hjärta.
++
Då är det bara att köra ner till Brinken och se vad som händer här. Jag skall se till att fixa en bra dag/kväll med Linus. Vi skall ha lite extra fint i dag, lite godis kanske, eller se på en film. Vi får se. Jag skall i alla fall var med han. Älskade barn.
 
Det blev lite lunch med jag bara tvär dog, går inte att äta någon ting, petat i min sallad, det är så jobbigt. Jag hoppas att det inte blir mer än så, jag måste äta för att orka, annars går det åt helvete. Det är svårt men jag måste, salladen går inte ner tyvärr. Jag tror jag skall ta lite te och njuta av den i stället. Linus är törstig Hugo i dag.
 
Massa vatten går i han i dag. Jag hoppas att det kan bli lite svalare för hans skull, det blir så varmt för han. Oj vad det blev jobbigt, inget hjälper han kan inte svalka ner kroppen. Så det är så jobbigt för han. Nå väl man kan äta glass, man får massa kallt vatten och så är tre fläktar på och det är öppen dörr. Så nu skall det komma svalka ... NOT.
 
Det blir middag och vi skall äta lite, går bättre nu, Linus ärter kebab och han älskar det vill jag lova, en ny stor favorit. Nu blir det lite andra saker som skall fixas och sen blir det lite film, hemteamet har varit här och det är ju bra, man skall ju se till att allt flyter med Linus och att han har det bra.
 
Jag skall tacka för mig i dag då jag skall hem nu, det är lite så att man är trött i dag, eller det blir fel, jag är alltid trött på kvällen dessa dagar. Det skall bli skönt att komma i säng. Jag är lite seg också. Pia ringer och berättar om sin dag, hon har jobbat kväll och det är skönt att vara tillbaka säger hon. Vi avslutar samtalet och jag skall nu hoppa i säng, nyheter och sen Beck, eller inte jag somna, ZZzzzzzz.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0