Go fika

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200613
och det är Anna & Aino som har namnsdag.
 
Då är jag uppe igen, detta är alltså en skit morgon då jag blev störd i natt av bråkande ungdomar, det är en jävla morgon med huvudvärk och allt annat, så jävla jobbigt. Så jävla tröttsamt, det är ju hur skit jobbigt som helst. Jag hoppas att det är allt som jag kommer att ha emot mig i dag. Jag skall nog vända på denna pannkaka.
 
Jag skall allt vara på topp i dag och bara njuta av dagen. Vad är det som händer och vad är det som kommer att hända i dag? Ja om jag det visste i för hand skulle jag ändra på massor med saker. Det skulle vara grejer det. Radera de man inte vill ha och det man vill ha behåller man. Ha ha ha ja vad är då meningen med livet??
 
Jag skjall nu ta mig lite frukost och se vad denna morgon ger mig. Jag skall med gubben till ÖoB i Kungens Kurva, behöver en kyl filt till Linus, han behöver verkligen den. Jag hoppas att det hjälper, Vi handlar lite annat också, gubben behöver en fläkt i sitt boende, det låter ju bra. Så blev det lite choklad till Camilla, det blir nog bra detta, Så far vi i väg. 
 
Biltema Södertälje nästa, han skall ha någon styrled eller så vad det nu va. Vi tar vår lunch där. Jag passa på att ringa Pilla som har ringt, det blir helt galet vad hon var upprörd, ingen av oss hade svarat och det blev för mycket för henne. Ja men du vet att jag ringer dig först, ta och andas lite nu. Det ordnar sig. Hon frågar om jag till Camilla sen. Ja det skall jag ju, lämna kyl filten om inte annat. Ja ha du och Stefan kommer, kul. 
 
Nu skall jag köra hem min man som skall till Stefan sen, det är så att han skall hjälpa till med plantering av tujor. Det blir väl bra kan jag tänka mig. Ja jag åker till dotter då, ses senare. Det blir lite lugn och ro snack med Camilla hon har fått Linus att sova, det är ju bra när hans kropp behöver det.
++
Thomas kommer också upp från lite vila, det är alltid bra att hitta återhämtning, nu skall vi ha lite go fika, Pillan och Stefan kom. Hur smarriga bulla hade inte hon med sig. Det är alltså bara att köra på som fasen. Frossa i sig en bulle och kaka, det kan inte vara bättre. En eftermiddag med trevligt folk. Jag tackar för ett trevligt sällskap, Pillan, Stefan, Thomas och Camilla, jo Linus också.
 
Vi snacka och skratta och spela med Linus, han har haft sån tur som har en pappa som älskar spel. Det är ju så det är, Linus gör allt han älskar och det är det som görs i dag. Vi tittar på film, vi tittar påm roliga klipp på You Tube och ja vi spelar spel han gillar.
 
Det är ju så vi spenderar dagar, sitter ute, spelar, äter glass, njuter av varje minut. När man bara har en begränsad tid så utnyttjar man den så till fullo. Det är viktigt att bara se tidens vikt. Jag hoppas att jag har den tiden jag behöver, det kommer att vara så viktigt för mig.
 
Nu skall jag säga hej då en stund, det är ju det som är bra, jag kan komma tillbaka. Dom bor så nära. Nu skall jag hämta Juhani, han vill också träffa Linus en kort stund. Jan skall sen hem och se vad som är på G med häst gubben, han har säkert kommit från Stefan.
 
Jo det är Te hos Camilla först och så spelar Juhani med Thomas och Linus. Jag och Camilla fixar medicinen till killen och sen är det bara att fixa lite innan sköterskorna kommer. Jag och Juhani skall hem. Han får med sig en matlåda, kebab, det blir super. Ja då så tack för i dag så hörs vi.
 
Hemma sitter min  man och kollar hästar, det är midnattsloppet, tror jag det heter, han har i alla fall spelat och är med i tävlingen. Ja så är det så klart. Jag skall nu kolla tv och sen lägga mig en stund.
Min man kommer när han är klar om han inte tittar på serien Vikingarna. Den har ju kommit med en ny omgång. Det kan ju vara kul för dom som gillar den då.
 
Jag tror jag somna där vid 22.30 tiden.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0