Hej Linus, du och jag <3

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200623
och det är Adolf & Alice som har namnsdag.
++
Det är nu bara att starta denna dag och se till att allt kommer på rätt plats och i rätt ordning. Jag har nu fåt på mig klöder och avslutat min frukost, det betyder att jag är helt och hållet  klar med morgon rutiner som i sin tur är en bra morgon rutin. Det går bara av farten utan att man tänker, har gjort detta så länge att det finns i ryggraden.
 
Då skall man på börja nästa steg och det är ju då resten av dagen. Min planering är ju lite grovt planerat men det betyder att man inte kan ändra på saker och sen göra andra saker. Men det som mest är viktigt är ju då hur jag vill ha det. Jag har min dag och mina saker att göra. Jag vet att det är mycket med Linus, men va fan mitt barnbarn behöver mig och jag behöver denna tid med han.
 
 
Det är ju bara jag som vet vad han betyder för mig, alla som är lyckligt lottade med barnbarn vet att dom betyder så oerhört mycket. Jag bara älskar dom alla. Men i dagens läge är det Linus som har min tid, det är ju bara att jag vill umgås med honom 24 - 7 och alla minnen skall stoppas i en låda i mitt minne som jag alltid kommer att ha med mig.
 
 
Jag kommer aldrig att släppa minnet av dig, aldrig. Ingen kan få mig att stoppa dig åt sidan. Jag behöver dig massor ända till slutet. Jag hoppas det inte blir ett slut men det är nog bara att se tiden ann. Älskade barn, vilken plågotid du går igenom, allt runt om kring, allt som bara är för jävligt.
 
Du skall veta att jag skall lyfta dig så högt att inget kan skada dig, inget. Helvete vad tufft detta är, nio månaer av plåga för dig, nio månader av oviss het, ni månader av galenskaper. Du kämpar som du bara kan, älskar dig här i från in i evigheten. Min fina pojke, så du kämpar. Att något så elakt kan drabba ett barn är så otroligt elakt, otroligt vansinnigt.
 
Jag vet att många skrattar och tycker att det är rätt åt din mamma, men du skall veta att du har inget gjort och det skall du ta med dig. Att önska denna plåga på ett barn är helt galet, helt utanför mina ramar. Hur kan man bara tänka så ? Nu måste jag sluta babbla om detta annars kan det komma grodor som jag inte kan styra över.
 
Min dag är nu ett faktum, jag tar en liten frukost med Linus.Han har väntat på mig, är dår vid nio tiden, jag skall njuta av denna dag så långt det bara går. Hur bra är inte det? Med mys tid men Linus över skall dom spela en stund, Linus vill vinna alla spel som han spelar. Han är en rätt dålig förlorare, han använder det emot sig själ och det är olyckligt. Alla vi som är med honom talar om hur bra han är att spela med en hand.
 
Det är inte så lätt att göra det, spela med en hand och då också med vänster. Fast du är högerhänt. Det kan han, Linus är så duktig att man blir mörkrädd. Det går alltså att lära sig bara man vill riktigt mycket. Ja då kan man ju säga att det är en bra lärdom för Linus, eller har han inget val?
 
Lunch och lite egen tid med Linus. Det betyder att jag och Linus blir ensamma en stund. Jag tycker att det är så mysigt med att ha egen tid med min knallhatt. Vi tittar på film och lite roliga YouTube klipp. Det tar en stund men sen kommer Camilla och Thomas hem, De har handlat skor till Thomas, lite kläder till Linus och så så klart till sig själva.
 
Jag fick en kofta och ett par shorts. Det blir go fika för Camilla och mig, Linus tar lite glass. Thomas skall iväg. Nu skall vi fixa lite middag till Linus och sen kommer Eva från hem teamet. Vi snackar och har det bra, tiden går och Linus blir så trött, så himla trött, han vill dock vara vaken till sin pappa kommer hem. Han har ringt så han är snart hemma. Jag tar mig hem då.
 
Möter Thomas vid mackarna och då vet jag att Linus inte behöver vänta så länge till pappa kom hem. Väl hemma så skall jag fixa mina mediciner och det är lite te som gäller, för att släppa allt och känna mig till ro med min kväll. Pia ringer mig och hon berättar om kalaset hos hennes son. Ja det kan ju vara kul att fylla år. Massa gott att äta och så presenter.
 
Hon har haft det så trevligt och hon är nöjd med kvällen. Jag skall då titta på Renee´s brygga, en   repris så klart men det kan vara kul. Tror jag somna där en stund för det var bara slut rett som det va. Konstigt det blir i bland.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0