Hemkomst

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200604
och det är Solbritt & Solveig som har namnsdag.
 
Hemresa, det blir så jävla bra, jag skulle dock velat vara kvar just för att ställa in smärttabletter. Jag får nöja mig med detta, jag får en sjukresa vid 10,45 tiden och då skall jag hem, och fixa med medicin och så. Jag kommer att ja en tillfällig högre dos av smärtlindring. Jag är glad för att mitt ben är bra och att det är  ingen värk i vristen. Så nu skall jag ta tag i min hemresa.
 
Det blir ingen dusch och det blir bara väl tvättning, min kropp måste återhämta sig efter den totala uttorkningen. Jag har ju införskaffat mig den lotion  från apoteket som är super för just torr hud. Det är mina ben som är värst i normala fall, men just i dag är det hela hud kostymen. Den där tvålen som man skall använda torkar ut hela kostymen, till och med under fötterna.
 
Nu återhämtar man sig fort så det är ju bra. Ja det är att promenera ner till apoteket nu så jag får min medicin. Det är lite inflammationshämmande och extra värktabletter. Det skall jag nog överleva på, det känns så mycket. Då så nu skall jag bara invänta på min taxi. Det kommer när som. En trevlig äldre herre. Han berätta att det är bra med långa resor, han tycker det är kul att komma till denna sidan av stan.
 
Vi hör på radion, det är info om att Älvsjös sjukhus skall stängas och att det har varigt där i beredskap. Sen hör vi om ett större stopp för pendeltågen. Det är stopp från Älvsjö och ut mot Rönninge. Så han kan få bra skuff om han stannar vi Tumba station. Det var en bil brand vid Hågelbyleden också. Det händer massor just i dag. Ja välkommen hem då PH.
 
Fixar med medicin i dosetten och så plockar jag ur väskan. Sen kommer Thomas och hämtar mig, det är så spännande jag skall kramas med Linus. Vi har inte sätts på flera dagar, en lång evighet. Vad har hänt? Hur mår du? Är det jobbigt? Vill du ha något? Skalla jag sitta här med dig? Ja å är allt detta besvarat och jag sätter mig med han, han spelar lite med pappa.
 
Jag tittar på, Camilla kommer med te och vi snackar lite. Hon är trött och det syns långa vägar. Nu skall dom hämta medicin och så skall maten på. Det fixar dom när dom kommer hem. Jag sitter med Linus och det är så fint att hålla han i handen Min fina super krigare.
 
Jag vi ärter middag, så äter vi en bulle till kvällsfika. Det blir ju bara att njuta av denna stund. Pappa skall spela badminton, jag hänger kvar med Camilla, ja jag kommer inte hem så att säga, Thomas skall skjutsa mig. Jag och Camilla snackar lite, Pilla ringer och det blir massa snack och det sluter med att Linus vill sova. Hon nattar han och sen är hon tillbaka med att snacka med Pilla.
 
Thomas kommer hem och jag blir skjutsad hem, min son med fru har lagt sig. Han skall ju jobba så det är viktigt att han får sömn, annars blir det inte så bra. Jag skall fixa i ordning Darth Vader och sen kan även jag lägga mig, jag skall bara prata lite med Pia. Det blir tröttare och tröttare i min kropp och skalle. Jag vi ses en sväng i morgon, det låter bra. Kram
 
Bilder från sjukhuset
 
 
Då skall jag bli inskriven. Mitt rum och säng 14:3
 
Så är man duschad och har fått infart.
  
Dropp innan op. Och här är jag opererad och super smärta.

 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0