Jag, Juhani & Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200625
och det är David & Salomon som har namnsdag.
 
Jag har redan fixat bäddningen och duschen, jo kläder är på och jag skall nu njuta av min frukost. Det var en varm natt och jag känner att det var lite .... svettigt på morgon timmen. Jag hoppas att det hjälper att duscha en gång till, man får nog införa duschning ett par gånger om dagen, typ. Jag älskar värmen men det behöver inte gå till överdrift.
 
Ja så kommer min son upp, vi skall faktiskt umgås på förmiddagen och han vill träffa Linus. Så vad är problemet? Inte hos mig i alla fall. Vi skall nu ner till Linus och ha en sån bra förmiddag. Inget kan stoppa oss från det. Dagen har nu fått en mjuk och bra start vilket jag tycker är så bra.
 
Man skall känna sig stabil och i harmoni med sig själv. Man skall bara fokusera på att må bra. Det hjälper i så många situationer att det är helt enastående. Jag vet det sen gammalt men har tagit tag i det igen för att hitta en bra harmoni för mig i dag.
 
Jag skall andas och bara vara som jag själv vill, ingen kan få mig att göra annat. Jag är färdig med det. Min tid är för dyrbar att slänga bort så jag gör det som är bra för mig. Så är det och så blir det, det bästa för mig.
 
 
Jag har nu med mig Juhani och vi skall nu njuta en stund med Linus. Så det blir ju då att Juhani spelar med Linus. jag tittar på och hjälper han med andra saker, jag kan lätt säga att det är en skön känsla att vara med han i denna svåra stund. Man är delaktig så mycket man orkar. Jag kommer alltid bära detta med mig, min fina kille, vad mormor älskar dig.
 
Du kommer alltid att finnas kvar i mitt minne. Jag hoppas att det är lättare med tiden senare i mitt liv. Jag hoppas att jag kan fixa ett liv mer normalt efter denna hårda och tunga tid. Jag tror att det är för jävligt att det skall vara så för en un kille som du. Mitt älskade barnbarn.
 
 
Mario & Luigi
 
Camilla och Thomas är på ett möte med läkaren på NKS, det är ett info möte och så vill Camilla ha lite svar på frågor hon har. Jag och Juhani är med Linus och det känns bra, han är pigg i dag. Jag kan bara sitta och titta på han hela dagen och njuta av hans närhet. Jag fattar inte att man kan låta bli att möta denna fina kille, han är så mån om sin familj.
 
Han tackar för allt, han ber om ursäkt för allt och sen har han en humor som inte är nådig. Ja det är ett barn som lever i nuet och gör det han kan. Jag tror inte att jag kan säga så mycket mer om han, men han är värd all kärlek från familjen på sin resa. Det är självklart.
 
Nu är mamma och pappa hemma, det är då lunch och vi kan lugnt sätta oss tillsammans och njuta av en sallad och lite annat gott. Linus äter lite spagetti och köttfärssås. Det gillar han. I detta hus är det så varmt att man smäller av, man kan inte vistas på övervåningen för det är så varmt, på nedervåningen står luften stilla och man kan nästan svimma av värmeslag. Thomas har tre stora fläktar och nu har han bestämt sig, det blir en AC för detta fungerar inte.
 
Han skall köpa en i dag, syrgasmaskinen behöver ventilation som heter duga. Så det är ju så jävla lätt att fixa korsdrag i detta inte korsdrags vänliga hus. Ha ha ha ja det är bara att gilla läget. Min lilla plutt skall vila lite och det är nog bara att gilla läget, han är trött och det är skönt med lite vila.
 
Vi tar go fika och njuter av stunden vi har. Jag snackar lite med Camilla som har varit enastående i dag. Samlad och njuter av dagen. Det hoppas jag hon kan hålla hela dagen, vilken nästan aldrig går. Men jag finns vid din sida fina dotter, alltid. Jag hoppas att det är lika lätt att somna för henne i kväll, jag hoppas hon kan vila det behöver både Thomas och hon.
 
Jag lättar för kvällen och nu skall jag hem och sova, jag är också helt slut. Mitt inre blöder och det är inget jag kan trolla bort, det är inget jag kan läka eller förhindra, man går dag efter dag och väntar på en bomb som skall gå av.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0