Jag väntar nu

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200602
och det är Rutger & Roger som har namnsdag.
 
Det är åter igen en strålande dag jag har så mycket att stå i egentligen men det är ju inte läge för det nu, jag skall alltså flytta alla möbler och se till att människor skall kunna komma in i min lägen het och byta fönster. Det blir ju galet stressigt. Jag skall fixa det i helgen med gubben. Jag skall sen vara på brinken några dagar, det vill säga att jag skall få lite fristad när dom fixar fönster i mitt hus.
 
Tanken på att jag skall fixa detta är ju galet, det är så stressande, jag tror inte jag kan vara till någon hjälp alls. Hur skall jag lösa detta? Hur skall jag kunna få allt i ordning? Vilket stress moment, vad jag är så less på detta. Hur skall det gå?  Jag skall i alla fall åka ner till centrum just nu, min dosett låda har gått sönder, dom är dyra dom där rackarna. Jag tror att den kostar över 200 kronor.
 
Jag fick tag i fönstermonterings firman och jag fick veta att det är på måndag dom kommer att fixa mina fönster. Jag tror att det blir bra, har hjälp av Ari på söndagen. På måndagsmorgon får Juhani hjälpa mig. Så skall jag nog få i hopp detta också. Man bara skruvar på sig lite till så går det bra. Jag har alltid tråcklat i hopp min vardag, alltid hunnit med massa saker. Jag hoppas att det är  bra med det nu.
 
Jag har mitt liv att se till att det fungerar, Jag kommer att se till att min rygg skall hålla och att jag skall hålla. Det är viktigt att det blir så. Jag har så lite tid kvar och då vill jag göra saker som roar mig. Jag har mina barn och barnbarn, ett få tal nära vänner och några bekanta. Resten klarar jag mig utan. Hur tror du annars jag skulle överleva ett skitsnacks geggig sandlåda.
 
Ja jag kliver inte i den för det första, sen gör jag mitt och skiter i allt annat. Så kommer jag klara resten också. Nu skall jag bara se framåt. jag är snart pensioner, helt underbart tycker jag. Jag är det på grund av min ålder, inget annat. Så jävla skönt.
 
Sitter med Linus och kolla Frost 2 på engelska, oh vad han skrattar åt Olofs skämt, han tycker den är rolig och sorgligt. Han berätta att här mormor grät min mamma. Ja det gjorde ju jag också. Det känns så bra att få denna stund med min fina kille. Han är så känslig och fin, artig och tackar för allt. Det är en skön stund vi har här med film och snacks.
 
Jag så kommer mamma och pappa hem, hon har varit hos läkaren. Det blir lunch och det blir bara en massa snack om ditt och datt, vi fikar och Linus har skit kul. Jag skall fara till Juhanis jobb och det är så skönt att veta att han är med på tåget, även då Ashani, henne plockar jag lite snabbt hemma.
 
Nu så är det ner till Linus igen. Vi skall äta tillsammans och min son vill bara vara med Linus. Ashani är också med och spelar  cup head med Linus. Så är det middag, lite lyx i dag, ute mat. Tack för det. Ja så kommer kvällen och jag måste hem för första duschen med den där descutan. Allt på hela kroppen blir uttorkad som fan, jag är ju lite så där rädd om facet, det blir extra torrt och jag får en känsla av att det spricker.
 
Men det hör ju inte det, men känslan finns där. Jag hoppas det är en kort pina, kan det vara så att jag har lyckats somna innan jag blir super stel? Nä ingen risk. Jag ringer Pia, jag snackar lite skit med henne. Hon berättar om sin dag och det är så tråkigt att vissa människor är lite....udda, även hon stöter på detta i sin vardag, är det så att vi kommer från samma ställe?? Ha ha ah Ja så kan det va. Jag skall nu sluta min dag och somna, snälla.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0