Lite grav översyn

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200621
och det är Alf & Alvar som har namnsdag.
 
Det är skön söndags morgon, jag tror att jag sovit i en evighet. Jag var ju lite trött i går och så har jag varit lite spänd över vaden efter sendrag så jag känner att det var skönt att bara få lägga sig och sova, tidigt.
 
Nu har jag sovit så länge, så nu kan jag igen vara på g med allt jag skall göra. Jag startar på ruta ett och det är då min frukost som skall visa sig vara mycket bra och nyttigt, ny gjord ingefära juice, lite yoghurt, musli med avslutning med te och smörgås. Det är det som är och det är det som blir. lugn och skön musik och min kropp vaknar till liv och är redo för en skön, solig och varm söndag.
 
Förmiddagen ramla bort så den har bara fått fötter, han med en dusch, men det var allt. Jag bestämde mig för att inte ha några måsten i dag. Jag vill bara njuta av dagen och se hur man skall hinna med allt man vill eller ska göra. I dag blir det vad jag vill göra.
 
 
 
Dock ett måste, tvätten nu klockan 14,00, min man hjälper mig som tur är, jag är så trött på att tvätta. Undra hur dyrt det blir om man kastar alla kläder efter användning, ha ha. Nä det skulle ju inte gå, jag har många kläder jag bara älskar.
 
Ner, upp ett par gånger sen tar jag upp all. och allt är torrt utom min Sweet tröja. Den var riktigt bar. Kan hänga in allt och sen också vika in allt. Min man packar picknick korgen, vi drar till ICAMAXI och handlar blommor, det är ju nu mamma och pappa som skall få det fint. Så det blev bra.
 
 
 
En kort picknick på en bänk och lite snack om ditt och datt. Vi skall nu i väg till Skogskyrkogården och sätta lite blommor till Greger. Det blev också fint. Vi kör lite hit och dit och kollar på nybyggda hus runt Kärrtorp, Björkhagen och Hammarby.
 
 
 
 
Vi tar via Årsta hem men kommer på att jag skall titta till Östberga, snacka om poliskontroll, så där 8 st. Piketbussar. Jo jag blir stoppad och fick visa körkort och att bilen är grön.Det var bara att åka och se glad ut. Min runda hamna på avsides efter. Nu åker vi hem.
 
Då blir det lite kväll där jag skall gå och titta på tv.
Somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0