Lugn dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200607
och det är Robert & Robin som har namnsdag.
 
Det första som jag skall göra i dag är att gratta min son, Juhani på sin namnsdag Robin. Massa kärlek till dig killen. Det är sol ute och det är 13 + med full sol styrka, det känns ju så bra. Det är så njutnings fullt så det bara inte går på något annat vis. Jag bara älskar min sol, massa sol och ännu mer sol.
 
Frukosten har jag redan petat i mig så nu skall jag bara njuta av min morgon och min sköna sol. Det kan bli vad som i dag, jag hoppas att det är lagom hela dagen. Sol kan få min rygg att heala sig fortare, då jag bara njuter av solen. Det skulle vara rätt bra om man kan få lite vad skall jag säga, bra och lugn dag. Jag tror att det är bara för mig att lägga mig ner i sängen och bara vara där.
 
Det är ju ingen stress och det är mycket skönt. Ligger i sängen, kolla på tv:n.. Jag har nu hunnit med lunchen och duschen. Det är ju redan efter 13.00 så då har eftermiddagen ankommit. Skall bara njuta av denna eftermiddag. Jag kommer att känna mig nöjd med allt. Tänk dig, du kan bara njuta av denna söndag. Inget kommer att ske och inget är mer lugnande än så. 
 
Jag skall ringa Linus det är många jag saknar. Men jag tar igen det senare. Hur vida det tes sig i dag är en helt annan story.. Min story nu handlar om svek, smärta och familjen. Jag älskar min familj men är det så att den här krympt en hel del. Du vet alla runt dig är inte familj, det finns hermeliner också. Det kan vara svårt att se dom men till slut blir det för mycket och bom blir avslöjade. 
 
Film ,te, mer film och allt är stillsamt. Jag behöver inte göra något egentligen faktiskt. Nu skall min man röja framför fönster och det blir super, jag slipperengagera mig. Det sköter min man. Han är händig och det är jag glad för, annars kan det vara en katastrof. Ja då skall man sova för natten då, oj vad det ser ut.
 
 
 
Blunda och lossas som om det inte finns. Det kan gå, det kan bli bra.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0