Lunch hos Pia

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200618
och det är Björn & Bjarne som har namnsdag.
 
Det är en helt ny torsdag och jag har varit på G sen 04.30, bara för att jag kan. Vilket i sin tur kan vara skittråkigt. Jag skulle lätt vilja sova till ....  11.00. Det skulle i dag vara helt fantastiskt. Jag kan bara hoppas på bättre sömn i natt.
 
Frukost och skön musik från högtalarna. Det är vad jag har just nu, det är min sköna morgon stund som bryts även i dag av att jag skall köra min son till jobbet. Börjar ju i ottan. Men vad gör det? Jag är ju vaken. Så vad är det på G nu då? En te och rostat bröd, gott som attans. Jag har en liten stund till här och kan känna att jag mor bra av det.
 
Dags att göra en skön dag. Jag skall ringa Millan och se hur går kvällen blev och hur det är i dag. Han har sån ångest den lilla killen. Jävlar vad jag lider med han. Jag tror inte att det är så kul att vara i hans sits i dag. Man kan undra vad som rör sig i hans huvud. Han vet bra mycket mer än vad allt tror.
 
Ja en te och lite snack med min dotter. Jag skall nu vidare till Pia, hon har ju fått en lägenhet som hon nu bor in sig i. Vi skall ha lunch och det kommer bli så kul. Ja det tar en 35 minuter att åka så det blir lite för lån körning. Men jag biter i hopp.
 
Nu skall jag ha GPS:en på annars hittar jag inte. Det går säkert bra och jag rullar på. Då är jag framme och jag kan gått och väl göra mig bekant med området. Det ser lite flummigt ut med en väg runt husen och Pia har bara en stor äng på baksidan. Så läckert, och vilken balkong my good. Den är skit stor.
 
 
Ja det blir fisk till lunch, det smaka så gott jag kan lugnt säga att jag njöt av varje tugga. Vi statt på balkongen och myste, sol och trevligt sällskap. Så det var en super dag. Nu skall jag hem för Pia har läkarbesök. Tack för mig och vi hörs och ses snart igen.
 
Tar en snabb te hos Camilla och det är ju bara att njuta av en stund till med min fina kille, jag hoppas att det blir lättare för han snart. SSK kommer hem och tittar till han. Lite koll på tryck och så. Dom är så trevliga på hem teamet. Linus känner förtroende för dom så han kan prata med dom helt lugnt och det ser så avspänt ut.
 
Jag pratar med Thomas om morgondagen, det blir lite planering där och få se hur vi gör. Jag skall nu hem och se till att min man får något i magen. Det är ju viktigt. Han sliter hårt om dagarna, så det kan jag fixa till han. Kommer en bit på vägen då jag får ett samtal som får mitt hjärta att bli varmt.
 
Min lilla prinsessa ringer och frågar hur jag mår, när jag kan komma och hälsa på, vad jag skall göra i morgon och massa mer. Hon är en härlig tjej och snacka med. Älskar dig massor Joline. Jag skall allt komma ner och kramas.
 
Ja då är man hemma hälsar på gubben, snackar med Juhani och sen skall man planera för lite matlåda och sen skall jag göra kväll och känner mig nöjd med min dag. Man kan nog inte begära så mycket av dagarna när man inte har så mycket att välja på. Inte bara för att jag behöver välja, jag har mina planar inför varje dag och det är ju så det är. 
 
Då så kvällen är ett faktum och jag kan känna mig super nöjd.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0