Mår inte bra

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200611
och det är Bertil & Berthold som har namnsdag.
 
Dagen är igång och jag skall presseris avsluta min frukost med te och en smörgås. Det är en god och nyttig frukost jag känner mig så utvilad i dag och det är super duper skönt. Jag har ingen som helst längtan till kvällen. Det är bara att njuta av varje sekund av dagen. Jag har fått reda på att Barnen i Ärla har avslutning i dag, det hade varit kul att få delta.
 
Men under corona tider skall jag inte utsätta mig själv för risker. Så det blir att hälsa dom här i från, ny opererad och allt. Hoppas ni har det bäst. Jag tror att även Jerrys barn har avslutning i dag. Jag vet att Linus klass har det så det är ju bara att önska dom alla glad sommar.
 
Min dag är som sagt i gång och det är så härligt med sommar, det är varmt och jag känner mig glad och nöjd. Det är så skönt och så härligt med allt detta som sker på sommaren. Även sommarregn är skönt, det är väldigt mjukt regn och varmt.
 
Nu händer det något, jag blev så illamående och det håller i sig så jag är tvungen att lägga mig. Detta är ju illa, det är ju länge sen jag mådde så här dåligt, årsskiftet närmare bestämt. Lite orolig blir jag då jag inte har någon som helst lust med detta. Jag somnar ock kommer upp vid 11.15 då kan jag ju försöka komma igång.
 
Jobbigt med det går, ett steg i taget. Hur skall man annars göra saker? Man skall gå framåt, försöka så bra man kan och inte fastna i gammalt skit. Ja då är jag på väg ner till apoteket, det är lite
magmedicin som skall inhandlas. Jag skall också plocka ut lite annat också.
 
Ner till Brinken och det skall vara en skön och mysig stund. Jag har alla mina kännslor i kontroll så detta skall gå bra. Nu är det bara en sån ångest att man kan ta på den. Men jag ger inte upp, här skall kämpas. Hoppas det är full fart framåt.
 
 
Nu skall vi allt ha en skön eftermiddag med spel, skratt och go fika. Det är ju bara det som gäller, lovely vill jag säga då. Det går minut för minut, timme för timme, Middag blev intagen och så är det kväll för kämpen, lägger en dag till i sitt unga liv.
 
 
Nu skall jag också dra mig tillbaka, det är så det blir på kvällen. Jobbigt med behövligt, sortera tankar och lägga allt på rätt ställe. Jag skall kolla in lite på TV:n så kommer jag att somna sen. Snackar lite med Pia innan också, det är ju ett måste kan jag lova.
 
Då så slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0