Måste vila

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200605
och det är Bo som har namnsdag.
 
Då skall jag proppa mig full med tabletter, smärttabletter. Så klart man har ont, dom har skurit och tagit bort ben för att frilägga mitt inre och frilägga nerver som är i kläm. Jag förstår att det är ont, skurit i skinnet och alla hudlager m,an har, inge direkt fett eller massa kött. Men sen väl vid kotan skall den öppnas och sen skall kanaler friläggas. Lite slit, dra och tryck skall göras. Ja man har lite ont efteråt.
 
Jag har lite tid nu för mig själv och det är så bra att det kunna komma tillbaka till mitt, min morgon med lugn musik, god frukost och det är så skönt. Smärtan är på en stark nia. Undra om jag kan få ner den, tror inte det, jag får nog har det så här ett tag. Andas djupa andetag långt ner i lungorna, håll kvar och släpp sakta ut luften igen. håll ögonen slutna upprepa ett par gånger. jag kan lova att det känns mycket bättre.
 
Då skall jag försöka bädda min säng. Tur att jag inte är så noggrann, eller särskilt övertaggad att min säng får duga som den blir i dag. Det kommer att vara så hela helgen. Jag vill inte göra om misstaget som skedde förra gången, i november. När jag trodde det var okej att göra allt efter ett par dagar.
 
Nä denna gång skall PH allt vara super duper försiktig i flera veckor. Göra mjuk kort gympa med början nästa onsdag, sen öka på en vecka senare. Det är vad jag skall göra. Det blir extra försiktighet. Det kommer inte att vara särskilt stora och tuffa utmaningar. Jag all INTE vara den som pressar min kropp.
 
Då så jag ligger på min säng och har en härlig skön förmiddag med lite tittande på film, typ Bumble Bee och andra transformers. Jag skall se till att det blir lunch och se där då somnar jag. Det är skönt och jag kan ju bli väckt när som av Camilla. Hon skall ringa när dom är klara. Dom har ett besök på NKS. Ja se där nu ringer hon. Okej det blev bra info och vi skall gå vidare.
 
Camilla skall fara till Viktors studentmottagning, den hålls i Älvsjö. Hos en farbror tror jag. Jag hoppas dom ha en härlig dag. Jag själv känner mig väldigt speciell. Jag var ju bjuden, och så även familjen Karlsson. Det betyder att jag skulle ha varigt med om det gick. men med min rygg operation så blir det lite svårt.
 
 
Viktor blev nöjd med vår lilla present och det glädjer mig. Han är en härlig rock kille med helt klart vad han vill göra med sitt hår och skägg. Det ser ju bra ut vill jag lova. Han är en väldigt söt kille om man får säga så. Han är en väldigt väluppfostrad och det känns bra. Jag vet inte hur länge Camilla med familj är kvar men det blir nog bra.
 
Jag pratar med Camilla som är på G hem nu och så pratar jag även med Pillan. Det är så tråkigt att jag inte kunde vara med på hans student dag. Det är verkligen tråkigt. Jag hade velat kunna kramat om han och visat att jag är här för han, helt galet vill jag lova.
 
Pia kommer över, vi tar en fika och sen är det bara att snacka på och set blir så mycket att skratta och snacka om. Vi är ju bra väninnor och vi kan lägga fram en hel del som sen kan vara till roliga episoder, man säger fel och man dör av skratt. Jag tycker att det är med stor respekt som det blir en skön stund.
 
Men nu är det som det är. Min man har fixat middagen så det känns så extra gott. Han är helt fantastisk med mos, skalar potatis. Mosar och rör om till en lät fin mos. Både jag och Pia får en smakprov på en sked. Det är gott så från oss får han godkänt. Pia skall nu åka hem, det börja värka så jag blir super duper trött, Kollar op lite Transformers, det blir bra.
 
 
Det är nu kväll så jag skall bara ha en skön kväll. Ari kommer och lägger sig, jag släcker ner, Det är ont, ont, super ont. Jag vaknar ett antal gånger av för mycket smärta.
det är INTE kul någon stans.
 
Natten blir för många upp och ner så bättre lycka nästa gång.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0