Midsommar 2020

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200619
och det är Germund & Görel som har namnsdag.
 
Då skall man njuta av en ny dag och en så hård tuff dag, det är i alla fall sol och den kommer säkert hålla i sig ett bra tag, solen alltså. Jag skall njuta av min morgon stund och min frukost. Det är bara att se allt de fina med allt de man har.
 
Jag ser fram emot en skön dag med massa saker som vi skall göra, så jag hoppas på lite blommor och god mat. Fina vänner och glada skratt. Jag skall nu starta dagen och låta allt bli super bra. Kan inte vara så svårt om man vill, eller hur? Ja då så.
 
Fick ett meddelande från min dotter vid sex tiden i morse och sen svarar hon inte, hur bra är det på en skala Camilla?  Ja då skall jag bara invänta en stund innan jag ringer igen. Jag hoppas inget har hänt för det årkar vi inte. Nu måste vi få andrum ett tag.
 
Ja denna dag bygger jag sakta med säkert upp på en plattform som är stabil och stark. Jag har en förmåga att se till att allt skall vara stabilt. Inga wobblande gräjer det är inte så bra. Stabilt och starkt, det är vad jag måste ha runt mig.
 
Vilken konstig samman sättning på min morgon upptäcker jag, så kan det bli ibland när allt är lite upp och ner. Men min platta är stabil. Så nu skall jag gå vidare och det blir lite handla, lite fix och trix. Sen blir det ju go mat med några av barnen och barnbarn. I år är jag på hemma plan och firar med dom som bor här i Botkyrka.
 
Har nu varit och handlat och lika så har jag varit med min man på lunch och njutit av solen hela dagen. Nu skall vi relaxa lite sen är det ju lite midsommar firande med några av familjen. Det blir så skönt, det vill jag allt lova.
 
Ja det blir en härlig eftermiddag och kväll, vi äter snackar och bara njuter av sommar och sol. Linus tycker det var kul att vi var där och att vi stanna ett tag. Han älskar sin familj. Här kommer lite kort från dagen/kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kom hem där vid 00.30 och så kunde jag inte somna och så fick jag sendrag och så....... 
Skall det vara så svårt att slippa sendrage? Det är så jobbigt, skall sova nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0