Mors dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200531
och det är Pernilla & Petronella som har namnsdag.
 
Först på denna dag skall jag gratta alla mammor på vår jord och de som är på en annan plats.
Grattis på mors dag.
För det andra skall jag grattal Pernilla Kullman på namnsdagen, ha en fin dag i dag, älskar dig.
 
Så nu kan jag gå över till min dag, den som skall innehålla mina tankar och funderingar, lite av en riktig dag hos en normal Svensson med man, barn och barnbarn, med ett barnbarn som är allvarligt sjuk och hans kamp. Detta är min uppfattning av min situation, jag brukar förtydliga detta lite då och då för det är alltid en tolkningsfråga. Nu skall inte mina upplevelse tolkas utan om du är inne här och läser, vilket du är mer än välkommen att göra, skall du bara läsa, inte tolka.
 
Jag har haft en skön sovmorgon till klockan 05,45 det kändes bra, jag kan lätt få panik om jag vaknar för tidigt, det är så jobbigt under dagen det liksom kommer en trötthet alldeles för tidigt då. Men nu skall jag ta tag i denna 31 maj, det är en dag med strålande sol och med 12 +, det kommer vara sol hela dagen och det är ju så härligt.
 
Nu skall jag njuta av min morgon det är ju det jag gör för att överleva dagen med allt vad den innehåller. Jag kan inte vara mer på spänd än vad jag är, det är tungt, tufft och jävligt orättvist mot ett barn. Att så många barn får sätta livet till för att det är en cell som muterar sig är ju galet.
 
Jag kan i bland önska att jag kunde ta över denna hemska sjukdom från barn som drabbas. Det skulle vara så bra kan jag tycka, barn skall INTE drabbas av allvarliga sjukdomar. Dom skall springa, hoppa leka och vara glada skitar som är bekymmersfria. Det betyder att barn skall leka i massor och vara bekymmersfria.
 
Barn skall inte ta ansvar, dom skall bara leka. Det är klart att barn skall veta vad rätt eller fel är. Man skall ösa beröm över barn när dom gör bra saker, barn skall ha ändlös kärlek och det är vad ett barn skall ha, ingen jävla sjukdom som är en enda lång väntan, med kamp och smärta. Det är så orättvist mot dom. Ja nu måste jag sluta med dagens utlägg. annars kan jag bryta i hopp jag också.
 
Jag skall berätta om något väldigt roligt och väldigt fint. Min man är en av de människor som kan göra min dag, jag kan lugnt säga att han har en talang som både är på gott och ont, som det heter. Han är en unik snäll människa, men han har en mörk sida också, lite väl långsint men det är min man i ett par ord.
 
Nå väl, han skaffa en ny Samsung 20 ultra här om dagen, den är en lur som han verkligen ville ha. Jag tycker den är för dyr och alldeles för stor. Men han ville ha den. Okej han fick den. Sen har den legat hemma och jag har tittat på lådan och fingrat på den. Ari har inte bytt lur eller överhuvudtaget inte varit speciellt intresserad att starta upp den, men i går köpte han ett skydd till den, läckert vill jag lova.
 
Och i går kväll provade jag den och blev så förtjust i den, fan jag fixar en senare, jag har ju min mobil som är bra. Men jag gilla den, jo jag skall skaffa en sån sen. Då säger min man, du kan ha den om du vill. Jag tittar på han och säger, vad jobbigt det blir att ta bort mina appar, bilder, kontakter mm. Och det är ju skit jobbigt. Nä det vill jag inte. 
 
Han funderar och så säger han du kan ta den, jag kan fixa en senare. Gissa om jag blev glad?? Här sitter jag nu med Samsungs super lur, helt fantastiskt. Jävlar var det är bra. Ja det går bra nu, som en av mina söner skulle säga. Ja din mamma är värd den. Jag är väldigt glad och känner mig  speciell. Jag jag skall fingra på den ett tag och lära mig lite vad som finns var.
 
 
Café Långsjön   Fin utsikt.        
 
Min blåbärs glass    Jag och gubben.
 
Jag och min man skall åka till Långsjön och käka glass, jag tog en blåbär och Ari tog en hasselnöt. Det var gått och vi njöt av utsikt och sol. Nu är det lite bråttomt hem, travet börjar snart. Det är Elitloppet i dag så han skall vara beredd med allt. Kuponger och massa annat. Han är redo, jag tar en sväng till Camilla för att hjälpa Linus med gratulationer på mors dag.
 
 
Han var så glad när han gav sin mamma en present och en ros. Fina Linus, han tycker om sin mamma och säger fina ord till henne, några tårar kommer på hennes kind och det är en minuts jobbig situation. Men hon tar sig samman och tackar för de fina Linus säger.
 
Vi fikar och har en fin eftermiddag jag känner mig allmänt lugn och har ett lugn i kroppen. Det blir en fin dag. Jag känner mig så nöjd. Jag skall åka och hämta min så kallade sladdis nu. Han jobbar i dag så det blir att hämta han, lite för att jag kan och vill. Inget som han propsar på.
 
 
Presenter från Pernilla
 
Present från Juhani      Prisent från Camilla
 
När han sätter sig i bilen får jag en mors dag present av han, fina unge Tack. Jag har ju fått av Camilla och även från Pillan. jag saknar dock ett par samtal från tre killar, det är ju tråkigt och även då Elisabet. Det känns inte så bra och man känner sig lite bortglömd eller avkastad. Jag skall alltid finnas där men det finns ingen retur på den. Jag som mamma är någon man INTE bara skiter i. Så boring.
 
Ja ja jag överlever det också. Jag fixar det mesta, men det hoppas jag nu att era barn inte glömmer er. Jag skall nu göra kväll och se vad som kommer på tv:n det är säkert någon Svensk kriminalserie eller något annat skit. Jag skall titta i alla fall.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0