Njuter av en fin söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200627
och det är Leo som har namnsdag.
 
Har en härlig dag med fint väder och en liten tjej på besök. Hon sover och jag har sovit så gott, det är verkligen så sjukt vad barn är helande, jag känner att det är massa fina saker som händer runt omkring, mitt hjärta och själ är i en skön harmoni som jag sen kan ta med ner till Linus. Vilket ger honom i en härlig harmoni. Så man kan ge och få av detta dagen lång. Vilken skön känsla.
 
Min frukost är så god och den har jag längtat efter så länge. Nu kommer Juhani och erbjuder pappa en god kaffe och bulla om han vill köra han till jobbet, det är ju nice, Ari tackar inte nej så det är ju bra för Juhani, Då åker dom i väg och Haylie sover än. Jag kan sätta mig här och njuta av en skön morgon stund.
 
Det är bara att njuta av dagen, jag skall handla och samtidigt hälsa på Linus. Jag tror att Haylie kollar på en film så hon och Ari är hemma, Jag måste ha lite ost, bröd, pålägg och ägg. Så det är fixat på ett kick. Det är nu en lekpark som väntar.
 
 
 
Den är tom på barn och den kan hon leka i, det betyder att hon kan leka med alla saker på en och samma gång. Hon far som ett tornado från grej till grej, tur är väl att det är utomhus. Hon hade annars kolat av värmeslag. Kul har hon.
 
Ja det blir glass och det blir lite ner varvning, skön bris och en härlig dag. Jag har nu bara det tråkiga matlagning framför mig, det är INTE så kul, fläskkotlett med potatis och gräddsås. Hoppas att hon vill äta då. Det blir nog en god talrik för henne för hon bara åt upp allt.
 
Vi skall kolla på My little ponynär vi lägger oss och det är ju hur bra som helst. Denna dag går mot sitt slut och jag har haft en skön dag och en skön eftermiddag. Kvällen var helt okej så jag kan sova lugnt nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0