Ny vecka, med nya utmaningar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 26, dag174 på året
   
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200622
och det är ??? som har namnsdag.
 
Jag startar min dag med dusch och sen frukost. Min man har lämnat huset och är nu snart på jobbet. Jag skall njuta av en frukost och sen skall man fixa lite hemma. Det är alltså blommor och säng och dammsugning. Så är jag klar och skall till Tullinge.
 
Sjukgymnasten kallar det skall bli så skönt att få starta om igen. Skall ju då bara fundera på vad som är bra och vad som är mindre bra.Jag kommer att få i ordning på min rygg hoppas jag, det är ju inga bäbisar som jag skall konka på så det skall bli så bra. Ja då så resten av dagen kommer här.
 
Jag blev inte super förvånad, det är mer att jag blev lite besviken, lite lätt uppgiven. Det är en liten förskjutning av en kota och det är ju inte vad jag vill höra. Det kan gå bra och det kan bli ett problem. Skall jag då bli stelopererad? eller skall jag låta det va? Ja många frågor i min skalle. Jag hoppas nu på ett bra svar från Nacka.
 
Jag pratar med Sophia, hon skall prata med min läkare, åter koppla i morgon. Ja är det inte en sak så kan det med garanti komma en annan. Det är bara så livet är. Man skall övervinna allt och lite till. Vilken tur jag har som har en sån fin familj då. Ja det är bara att ta tag i problemet och lösa det.
 
Jag har inga som helst problem med det. Jag hoppas att det går att lösa smidigt. Jag har inga andra funderingar på problemet. Ja det  blir en tur på Willys och sen är det bara att köra hem varor innan jag åker ner till Brinken. Jag tror det blir go fika i dag. Det säger man inte nej till.
 
Linus har en bra dag, vilket glädjer mig. Han är så tapper, en son krigare, fin liten kille som inte ger upp. Jag hoppas allt blir bra för han. Jag sitter och pratar med han och då berätta han att han sov en stund medan han fick massage på armar och ben. Det gjorde du rätt i, man skall passa på att njuta av korta stunder som ges. All är så bra så. Älskade unge.
 
Lunch och så go fika, men mormor glömde kanelbullen hemma, vi får ta den i morgon. Det blir ju så bra Då skall jag ta tag i eftermiddagen med min dotter och Linus, det skall bli sallad och det blir go mat från Donken i dag till Linus. Det blir super. Miss Paakki kommer förbi och det är skoj. Hon skall hjälpa Camilla med håret.
 
Vi har en mycket trevlig stund och snackar, skrattar, och har allmänt roligt. Det blir dags för mig att fara i väg då jag skall plocka min son, han har det tufft och det är jobbigt att åka kommunalt, ja du killen det gjorde jag också länge innan jag fixa körkort. Så nu skall vi allt ta tag i den biten om ett tag eller hur.
 
 
Nå väl kommer hem, tar medicin och sen lite te, snackar med Pia och så kommer jag att titta nyheter och sov efter det eller innan. Det visar sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0