Ny vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 25, dag167 på året
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200615
och det är Margit & Margot som har namnsdag.
 
Det är ny vecka med stora nya möjligheter. Jag kan se till att ge mig den veckan jag vill ha, lugn och skön, helt i min stil. Inga måsten , inga ska bara utan bara min vecka som jag vill ha den. Jag startar min dag med frukost och njuter av den och skön mjuk naturmusik så min själ har det bäst. Hjärtat slår starkt och är så "in peace" med sitt inre.
 
Jag skall njuta en stund och återkommer snart igen. Frukost klar och allt annat också, det är då dags att åka ner till Camilla, det är ju bara att njuta av min dag och det känns ju hur bra som häls. Jag har all fokus på Linus och det säger ju inte det att jag inte saknar mina andra barnbarn. Alla är i mina tankar, jag tänker på dom dagligen.
 
Ja då är det go fika och lite koll på när mamma och Linus spelar, han är lite trött efter i går och sen är det ju massa saker som far runt som kan vara tröttsamt, jag har läst att hjärntrötthet är en vanlig åkomma, så det kan inte vara kul att ha. Men man ser också att han bara ibland vill vila.
 
Vi har en mysig dag och även morbror Juhani kommer på besök. Han hinner trycka in sig här och där. Jag hoppas att det är till stor glädje för Linus, han uttrycker sig så i alla fall. Ja det blir middag och vi äter och så kommer vi fram till denna punkt då lillen skall göras klar för natten. 
 
Skall berätta att jag har faktiskt pratat med Amanda och Haylie i dag, mitt hjärta slog volt och jag blev en smula överlycklig. Jag hörde en sötnos i bakgrunden och det kändes så bra, så perfekt. Det var en härlig stund vill jag lova.
 
Hemteamet kommer och då passar jag och Juhani på att lämna skutan. Det blir så mycket människor så det är bättre att vi drar oss tillbaka. Ja vi ses i morgon och då kan vi kramas igen. Hemma blir det lite trött het och huvudet har massa saker att tänka på.
 
Jag tror att det blir mycket jobbiga nätter framöver då det är varmt och svettigt i sängen, jag har ränt upp och ner fem gånger och nu är klockan bara 02.45. Sova lite på detta då.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0