Operations dag

 
 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200603
och det är Ingemar & Gundmar som har namnsdag.
 
Ja nu skall det ske, dagens blogg blir också väldigt kort. Hoppas jag hinner fixa så den kommer ut i kväll, men jag kan inte lova. Jag är för slö efter narkos. Men jag håller tummarna och vi får se vad jag hinner med. Jag sitter nu och funderar på hur mycket jag skall ta med mig. Vad behöver jag.
 
Handväska, typ mindre i den luren och plånboken, kläder för hemresa, tofflor, tandborste, hudlotion, surfen, hörlurar, annat tjej krafs, det blir nog bra, Jag skall ha mig själv med det är nog det viktigaste. Ja då skall jag överleva hela min oro i dag. Jag skall se till att jag har de super duper. Hur skall jag då se till att inte vara orolig, det går inte för det är jag oavsett.
 
Nu så kommer jag att åka i väg, Thomas kommer vilken tur jag har, det blir ju super duper. Då skall jag se till att få lite mer skrivet efter jag vaknat, kan ju inte lova men , hoppas du håller tummarna. Jag hoppas att man inte blir för nojig, min specialitet. Då så nu är det bara att sluta, inte kommer jag i håg något annat just nu.
Haj då.
 
Väl på sjukhuset  blir det dusch och hopp i säng.  Där ligger jag till 13.30. Nu skall jag ner på operation. Det blir klart för ingrep 15.15. Jag vaknar upp vid 19 tiden. Kommer upp till avdelningen   19.00. Sen ärr det in och ut i sömn,  prata med gubben. Fortsätter att sova. Kväll blir till  natt. Vaknar 02.00 och 04.00. Lite extra smäritisar. Jobbig natt.
Kort kommer under dagen.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0