Promenad med Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200610
och det är Svante & Boris som har namnsdag.
 
Det är full solsken ute, det är redan 17 +, det är så ljuvligt så jag blir så varm i hela kroppen. Har allt jag bara kan ha. Det betyder att jag skall njuta av lite ute vistelse i dag. Hoppas Linus vill gå ut. Det är jobbigt så han är så känslig i sin a ögon. Jag tar lite varsamt i dag. Skall se till att att starta på ruta ett. Min frukost, musik hörs i högtalarna.
 
Man får en härlig känsla av mjuk musik på morgonen. Hela morgonen är som en enda stort virvelvind av toner. Så skönt det är för kropp och själ. Jag hoppas det är lite så för dig också, det är nyttigt för själen att komma in i mjuk skön musik. Det är inte alls så farligt. Själen är det som är viktigast den skall må bra eller den skall må bäst. Om den inte gör det så är det väldigt skadligt, man kan bli så negativt påverkad. Vilket inte alls är bra.
 
Då så nu kan jag börja min dag med lite sån där frukost och lite tyst och skön omgivning.Det är bara att njuta så länge det vara, snart kommer sonen upp och då är det inte så tyst längre, eller? Ja han är rätt tyst. Han vill inte prata på morgonen och det är bara att hålla med han. Inga diskussioner på morgonen och inge gap och skrik heller. Det bör bara vara lugnt och stilla.
 
Nu så skall vi i väg jag skall handla så jag kan släppa mannen på hans jobb. Jag skall till Dollar store och köpa toapapper och en skål till Linus. Men vi märker rätt snart att det låter från höger bak, fan också det är punka. Det var inte vad jag ville ha just nu. Så ringer Thomas och känner mig så uppgiven. Ingen ide att snacka med min man.
 
Han har påpekat detta ett tag nu så jag skall inte ringa han. Thomas kommer, kör Juhani till jobbet och sen tar vi en verksta och kollar kostnaden. Eller om han har tid. Så det har han ju då så. Hämtar Bee från circle K. Vi väntar och det blev en skruv och en ventil. Tack och bock nu är det fixat. Det känns bara bra.
 
Då är det lunch nere på Brinken och det blir fiskpinnar med ris som Linus har beställt. Det var super gott och Camillas kalla sås som även Linus gilla. Så man slutar aldrig förvånas, det är kul att se att han vill testa mer saker nu. Han är verkligen nyfiken på nya smaker.
 
Ja det blir en skön eftermiddag där jag och Linus ägnar åt att titta på you tube klipp. Vi har liten mys som är helt magisk. Han är i dag en kille med massa kärlek. Han fråga efter sin kusin i dag, jag skulle vilja träffa Jolin och Haylie sa han. Jävlar vad det kändes i mitt hjärta. Vad svarar man?
 
Ja men så skall jag dra mig hem och se till att det blir lite gjort hemma, eller inte. Jag skall INTE göra något för det är ju lite jobbigt att städa med ryggsmärta. Jag vill bara slippa allt just nu. Fan det är så boring. Jag tycker jag har gått med denna knasiga rygg forever. Men det skall säkert bli super.
 
Matlådor fixat och jag kan ägna mig åt kvällen som jag vill, typ lite tv och lite läsa bok.  Det är ju bara att köra på, min man vill se en film som heter Anna, det är någon brud som är lönnmördare i Ryssland. Jag tappar lite sugen då jag har sett denna förr. Det måste Ari också ha gjort. Nå väl jag har snackat med Pia och även med Pillan.
 
Kan väl sova nu då.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0