Solig dag med hög värme

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200626
och det är Rakel & Lea som har namnsdag.
 
Efter en god sömn och en skön natt så är jag på språng igen. Jag kan inte klaga på denna natt. Den har gott på räls och jag känner att jag är lugn, stabil och utvilad. Det är inte så dumt det. Jag hoppas att det är så hela dagen i dag, jag vill ju bara att vi skall ha det så bra som det bara går i nu läget. Ja det är så och så får det vara, Inga konstigheter alls vill jag lova.
 
Efter min dusch och säng bäddning så är det frukost, jag är så på G med frukosten. Konstig detta kan bli, jag måste bara ha min frukost. När den är över kan jag längta till nästa morgon för då kan jag ta en ny frukost, vist är det sjukt.
 
Men åter till min dag och allt runt om. Jag skall handla lite och sen ta en fika med Karlssons, Handla kanelbullar tror jag, Pågens kanel bullar. Det är varmt och det är diskussn om att försöka ta sig etyt dopp i dag, Linus är lite för varm så en liten simtur är bra. Jag hoppas att det är super med allt då så kan vi åka till Brosjön. 
 
 
Lunchen skall intas först pch det är ju super kan jag tycka då, även LInus. Jag hoppas att det blir en super kul upplevelse för Linus, han är helt bestämd att det är bra. Jag hoppas att man kan överleva en stund på stranden, nu blir det inga tusen timmar, nej nej det rör sig knappt om en timme.
 
Hemma igen och det är en super nöjd kille och han är så upprymd. Jag tror det var kul för han, han doppade sig och det känns okej för han. Det vara lite kalt tycker han men solen värmer så vad är problemet. Jag hoppas att det blir helt okej med det.
 
Så nu är vi på G hem och det känns super bra. Jag tror att det skall bli gott med lite te och sitta med Linus en stund. Jag hoppa han är nöjd min sin dag, och bara kan finnas ro i det han upplevde, han satt på stranden och njöt på av det också.
 
Där emot är det nog bra att köpa en hel UV baddräkt till han, det är lite för lätt att bränna han. Örat var rött och ansiktet sp det är ju alla annat som skall skyddas också. Nu skall jag i alla fall hitta en fin och skön stund och njuta av allt som skett i dag. Jag vill bara ha det bäst med han.
 
Väl hemma så kom en överaskning av denna värld.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0