Stress i mitt huvud

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 24, dag 160 på året.
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200608
och det är Eivor & Majvor som har namnsdag.
 
Det är då en fruktansvärd kaos i mitt hem och mitt huvud. I dag skall två killar från Mockfjärds fönster komma och byta fönster, det är så mycket att fixa. Min man gjorde det mesta och det kan man vara glad för. Men hur det ser ut, hela huset är totalt huller om buller. Jag får inge göra något och det har jag ju lovat. Det blir inget.
 
Så nu skall blommorna komma in i duschen, det är bara stt sätta in dom. Ashani hjälper mig, sån tur jag har som har en sån snäll svärdotter, och på väldigt nära också. Det kan ju inte vara mer än bra på den. Hon sliter och vi blir klara vid 10 tiden. Då skall min son bli körd till jobbet. Han har förlagt plånboken.
 
Lämnat Juhani och far nu till Camilla och Thomas. Pia skall jag möta upp där. Här blir vi hängande och det vill jag lova, det var en mysig dag som heter duga. Jag kan pussa på Linus så mycket jag vill. Jag kan allt se till att vara med han i alla lägen. Vi lunchar, tittar på film, myset och äter godis. Om man går upp i vikt? Skiter jag i.
 
 
Ashani & Juhanis fönster,        Mitt och Aris fönster.  
 
Jag och Ashani, som kör bilen, skall kolla läget lite. Har vi fått rutorna nu?? Han vi komma hem och hjälpas åt med städningen?? Vi åker för att titta, det visar sig att det är inte så, klockan är 16.30 och det finns inga fönsterrutor överhuvudtaget. Vi far ner till brinken och äter middag det är helt okej för mig och för Linus. Vi älskar att hänga med varann.
 
Han visar massa Youtube klipp och så Jeffri förstås. Det är en konstig figur med massa konstiga svordomar. Vi är kvar till 19.40 och här känner jag att det kan vara läge att åka hem. Dom måste ha fått till fönsterna. Jag menar allvar, dom måste vara klara. Thomas hämtar Juhani och sen kommer han hem straxt efter 20.00. Då kommer soffor, bord och annat komma på plats.
 
 
Köksfönster      Vardagsrumsfönster
 
 
Minnes altaret
 
Det blir så fint. Jag är rätt så nöjd och nu kan jag säkert sova helt lugnt, Jag hoppas att det inte blir för mycket att stå i  när jag väl vaknar i morgon. Det är så jobbigt och jag får inte tänka på saker som måste göras. Jag kan bara se till att det blir som det blir, jag får ju inte lyfta och jag kommer inte att lyfta. Jag har det bara som jag hart det.
 
Litar på mina barn och så kan det ju vara eller hur. Klart att mina barn hjälper mig, jag är ju deras mamma.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0