Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
vecka 23, dag 153 på året.
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200601
och det är Gun & Gunnel som har namnsdag
 
Sol ute och sol i sinnet, det  är vad jag har nu. Sommar månaden är här på riktigt och jag önskar mig sol och allt annat som är med runt omkring. Jag hoppas att det är en härlig sommar men många soltimmar. Jag vill sitta ute och bara njuta av värme och sol ljus.
 
I dag är jag i färd med att ta mig en frukost och njuta av den, i mina högtalare i dag är det Enya som låter, en enorm vacker röst. Jag kan få ett lugn av denna musik också. Lyssnar, njuter och allt blir i balans. Så underbart det är. Jag hoppas att nå ett lugn av denna värld.
 
Bädda säng, duscha och klä på sig står nu på min agenda. det blir en skön dag med massa saker som skall se till att bli av. Jag får ta det lugnt med min kropp då jag har väldans ont i ryggen, jag hoppas att det ger med sig eller åtminstone ger mig en behaglig dag, eller inte. Har nog legat skit snett eller så han jag gjort något annat.
 
Jag njuter av min förmiddag, planerar och försöker att nå det jag vill med min dag. Min önskan är att jag skulle kunna va på en fin äng med alla mina barnbarn. Att njuta av dom allihop på en ocxh samma gång. Vilken lycka det skulle vara. Jag hoppas att det är okej med dom alla och att det kommer en tid som jag kan kramas med dom.
 
Livets grädde med en jord gubbe på toppen, det är barnbarn jag lovar, vilka små underverk dom är. Jag älskar och saknar dom så mycket. Ja men vi har pandemin, jag har min operation och så är det lite avstånd för 8 stycken. Men det hoppas jag kan ändra på när min operation är klar och läkningstiden. Den blir lite längre och lite jobbigare, för mig, denna gång. Men jag kan allt ringa mina fina flickor och pojkar. 
 
Då är man på plats på Brinken, här är det ställningsbyggande med massa oreda, om man får säga så. Det blir ju massa stök med tak byte. Men det är ju inget som skall störa oss och Linus. Nu är det lunch för Linus, jag tar en tallrik och sitter med han, det är så kul och så bra. Jag har en dotter som oavbrutet får samtal från NKS, stackars barn, ingen ro för lunch där.
 
Vi skall vara ute senare men just nu skall vi bara vara en kort sekund för en stunds vila, jag skall åka iväg ock handla, det är lite på Apoteket jag skall ha, Så det blir att fara runt. Maria, min arbets kollega, ringer mig. Hon har lite att stå i med sin lilla kille, han är 8 månader nu så fort tiden går. Ja vi skall träffas vid Willys, det är så skönt att bara snacka lite. Hon bor ju här i Tumba.
 
Hon handlar och jag hoppas att vi kan ses igen snart. Det är kul att snacka med mina väninnor. Hur dom har haft det och vad det gör i dag. Ja man måste nog se sig om lite och hålla kontakten levande.Man kan inte bara hoppas på att någon ringer. Man måste ringa själv. Så vad händer nu då? Jag skall köra hem Maria och sen ner till Camilla igen.
 
Det är nu lite fika time så vi kan snacka lite. Det är viktigt vad dom nu skall säga, läkarna. Jag har ingen som helst lust att låta dagen försvinna, jag känner bara att jag är så jävla bombad i skallen. Det betyder att jag har ett mindre kaos och det känns ju väldigt smärtsamt.
 
Jag har också fått ett samtal från Aleris Naka, blir det en ny operation eller? Jag den kan ju komma fortare än vad jag har önskat eller vill. Samtidigt är det ju bra om den är gjord så jag slipper få den vid fel tidpunk. Jag skall få svar i dag så jag väntar på samtal.
 
Linus skall ut och fånga Pokemon i dag. Det är mamma och pappa, bästisen Hampus och Nettan som skall i väg. Jag väljer då att åka hem, jag väljer då att ta tag i mitt liv hemma. När kommer fönsterkillarna egentligen? Ja du det vete fan. Nu har jag fått samtalet från Nacka. Det kom till slut. Det är ju kul och inte på en och samma gång. Jag hoppas att det går super bra, för man är ju inte 25 längre, det är ju sjukt jobbigt, detta med sövning.
 
Jag kommer hem och hittar min son på far sins dator. Han spelar med sin vän och jag vill bara låna han och krama han. Det brister och det tar tid för mig att sansa mig, jag hoppas det är lättare att komma över en meltdown hemma, eller inte. Ja då tar jag en dusch då, den blir bättre.
 
Fixar i ordning allt och så kan jag ju lägga mig, kolla tv snacka med Pia och bara ha det bra.
Det är miljoners massa tankar som snurrar nu. Jag hoppas att det blir bra till slut. Jag har bet varje kväll till högre makter, detta är så galet, så orättvist mot min fina kille. Han har hela livet framför sig, att lägga sig med en oviss het är helt galet, helt sanslöst.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0