Varm dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200624
och det är Johannes döpares dag idag. 
 
Skall  starta med dusch, påklädning och så en skön stund med mjuk musik och en god frukost. Jag har inte så mycket att säga till om här för det är min kropp som styr lite på morgonen. Vill den duscha först äta sen eller tvärt om? Ja det är det som är just nu, lite hit och lite dit, Jag skall läsa nyheter, fixa räkningar och i allmenhet bara njuta av en solig morgon.
 
Så skall jag så ta tag i min dag och göra den bästa dagen som det bara går. Det blir ju helt galet kan man lugnt säga. Som nu tillexempelt njuta av morgonstunden. Det får gärna ta en stund, skönt att samla krafter. Jo det behöver jag. Detta är ingen dans på rosor. Ny opererad i ryggen och så detta med Linus, min dotter och Thomas.
 
Vilken röra det kan bli. Så tufft så jävla jobbigt, så jobbigt. Ja det är lika bra att fixa min dag och se till att den blir så bra den bara kan. Jag tror att det är meningen att man skall ha lagom med allt i livet, inte massa överdrivet. Detta kan jag tycka är överdrivet.
 
Nu skall jag hämta min dotter och vi skall handla på Dollar store, lite till kompisarna och så skall jag ha lite annat, jag skall nog se till att inte glömma det i dag, tvål och lukta gott spray det är viktigt. Så tar jag lite te när vi kommer hem.jag tror det kan vara bra för Camilla att komma ut lite. Inge fel i det alls. Vi åker och så handlar vi.
 
Vi skall stanna på ICA Solbo också, hon skall ha lite smör, gurka, bröd och lite annat. Jag handlar juice, yoghurt, köttfärs. Så det är ju bra så. Hem och städa lite, det är massa saker som ligger efter. Det bli så i denna ,situation man orkar bara med de som måste göras och så ge Linus all tid han skall ha. Vilket hon inte missar en minut.
 
Vi fixa ordning lite med Linus säng och glid lakan, jag fixa disken och lika så hitta vi Camillas bettskena. Vilken tur nu är det bara att invänta Thomas, Lena och Linus. Jag har köpt en keps till Linus som det står COOL på, för han är en cool krigare med hjärtat på rätta stället. Jag är så stolt att vara din mormor killen. Du är en fin kille med kärlek till alla.
 
Vi snackar och go fikar med kanelbulle och jag dricker ju då te. Nu så skall pappa och Linus spela lite, han har lovat det så Linus väntar. Sjukgymnasten kommer och han får lite massage på benen vilket Linus tycker är skönt. Jag skall göra massage på magen på han så han får ut luften bättre. Det finns en hel del att pyssla med. Ja då skall jag tacka för mig.
 
Klockan går så fort så jag tycker inte jag hinner med ett dugg. När jag kommer hem upptäcker jag att min mat är kvar hos Camilla, bara att åka ner igen och då är det bara att plocka upp den, men jag har glömt min väska också. Snacka om minnes förlust. Helt galet vill jag lova. Det är ju tur att Camilla bor nära, tänk om jag hade glömt detta nere i Ärla eller Nykvarn. Vilket skit det hade varit.
 
Ja ja hemma, här i värmen skall jag fixa mat låder och lite middag. Min man kommer där vid 18 tiden och min son kommer efter 20 tiden så då skall man fixa allt klart till dess. Nu går det ju fortare att fixa detta så maten är ju klar för oss att in ta 18.30. Jag och min man. Min man håller på att dö av värme slag och det kan jag förstå. Det går ju att fixa färgade kläder i stället för svarta.
 
Då så, oj ett samtal till mig frånm Eva. Men min fina vän, hur har du nu fixat detta, oj oj så illa. Krya på dig så hörs vi i morgon. Ja ibland kan allt gå illa helt överdrivet. Det är klart att man får fixa lite för att hjälpa henne sen, det finns inget som hindrar mig från det. Fina vän, tusen kramar till dig.
 
Nu kommer min son och han skall äta och fixa hit och dit som vanligt. Jag måste ju bara se till att ta en dusch innan jag lägger mig. Då så nu är det vila som gäller. Jag har en skön natt framför mig. Tror det är en bra ide att lägga min nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0