Blommor inköpta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200528
och det är Ingeborg & Borghiold som har namnsdag.
 
Jag har startat min dag med att säga hej då till mannen och svara på mess från min son. De skall jag ta mig en skön och välbehövlig dusch. Jag har jagat folk som skall ta död på hundar, jag hitta " min " hund just i sista minuten, och det var en bäbis Taizon. Hur konstigt som helst. Men det är så jobbigt att ha en sådan dröm. Jag räddade han så klart men ändå, fy så jobbigt.
 
Men nu skall jag ta mig min frukost, njuta av den till mjuk musik och härlig sol. Det är så skönt med sol, värme och mera sol. Jag kan i dag ha min nya hatt på mig, jag fick den av Camilla och Thomas. Det skall skydda min skalle. Solfjäder har jag så blir det varmt tar jag fram den och fläktar mig med. Det är så skönt.
 
Ja då blir det tunna fladdriga byxor och en skön blus insmord kropp och sen är det ut som gäller. Det blir så skönt som det bara kan bli. Jag skall fixa med lite plantering i dag. Så man kanske skall ha korta byxor och topp på sig. Tur att ingen mer än jag som ser mig själv då.
 
Nå jag få se vad som händer. Nu är min morgon i full blom och det känns skönt. Jag skall nu ner till Camilla och se hur vi har det med Linus. Det är det som är viktigt i dag. Jag skall också försöka få krukor på plats och lite annat där uppe på andra sidan. Så då tar vi fika och snackar i hopp oss om dagen, vad som skall göras och vad som kommer att göras senare. Typ en annan dag. Det kan krångla till det.
 
Då så nu kör jag så det ryker, Camilla fixar lunch till Linus och mig, varför inte till Thomas och dig? Nej vi åt nyss, men vad åt ni då?? Frukost, det åt du väl med Linus i morse? Jo ja det är nog sant. Så då är klockan 12 så nu skall VI äta lunch. Så fick jag henna att äta, det betyder ju då att allt blev bra.
 
 
 
Ja vi, jag och Camilla åker och handlar blommor till krukorna på framsidan. Det skall väl vara fint där också. Så då kör vi och ser vad som kommer hem. Det blir lite att pula med och det är väl rätt bra att vara ockuperad med annat, jag ser på Camilla att det är super. Thomas spelar med Linus , men se här . Nu kommer han ut lite, så fint.
 
Vad tycker du Linus, är det fint och är det så du kan tänka dig att ha? Jo då bara mamma också tycker om det. Jag det gör hon, det är hon som valde blommorna. Den gula är för att hylla solen i sommar. Det blir så fint. Jag vi tar en glass och njuter av den i solskenet. Det var ett tag då jag verkligen trodde att det skulle bli redigt med regn men det är inte alls så, solen försvann i mörka moln men kom fram igen. Så min sol är en stark stjärna.
 
Ja det blev inge mer plantera i dag, kanske på lördag då, måste rädda det man kan rädda av sådden, annars blir killen ledsen. Och DET vill vi inte. Ja Miss Paakki kom så då blir det kaffe och lite snack, hon stannar över lite också på middag, kul. Jag hoppas att det blir super duper kväll. Miss Paakki fixar Camillas hår.
 
 
Linus tycker mamma blev superfin. Ja hon är fin och vacker, jag har så vackra barn så man kan inte få det bättre. Men då så vad skall man göra nu då? Jo säger Miss Paakki, jag skall tvätta bilen så...du kan hålla mig sällskap. Jo det går ju bra, det är bara att köra. När vi står där och skall just börja med biltvätten kommer svärsonen, han tar över och tvättar både min och Miss Paakkis bil.
Tack Thomas, bästa svärsonen.
 
 
 
Då är tvätten klar och vi säger hej då, Miss Paakki åker hem till Södertälje, Thomas åker hem till fru och barn och jag far hem till mig. Det var en super bra dag och det är så skönt när den blir super. Jag hoppas att det blir en bra kväll/natt också.
 
Hej ungar vad gör ni?? Och varför är det inte fixat i köket? Ja skulle precis säger Juhani. Ha ha ha ha, jo eller hur. Jag biter mig hårt i händerna för att inte ta över. Och sen skall vi se på film, jag blir så trött så då kan man väl göra något fridfullt, ha lite healing innan man skall sova. Ringa Pia och allt på en och samma gång.
 
Reder ut allt och allt blir bra.
Nu skall jag sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0