En hel dag hos min dotter

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200519
och det är Maj & Majken som har namnsdag.
 
Jag skall börja min dag som jag brukar, det är skönt med mjuk och skön musik på morgonen, poppa kan jag göra senare. Nu skall jag i alla fall bara njuta av min morgon, för sen så skall min son få skjuts till jobbet. Han börjar tidigt och buss trafiken stämmer inte riktigt överens, så vad gör det om jag kör han? Jag är ju ändå uppe. Så blir det nu på morgonkvisten. 
 
Jag har en skön morgon och solen kommer smygande fram mellan träden, så vackert så skönt att se henne faktiskt. Ja då är jag åter hemma för att ringa facket och höra vad som hänt med mitt inbetalnings kort, jo då det kommer. Så bra då. Ja jag skall  se till att det är bara att fixa lite hemma. Jag skall ner till Brinken och hänga med Familjen Karlsson.
 
Ja jag skrev ju lite i går och fråga en fråga, det var kul att se så många som svar. Ja många av er skrev att ni skulle stänga personen ute, någon skrev att man skulle snacka igen, men det har jag gjort och det hjälpte inte. Så jag kan hålla med 80% av er som skrev in, jag var tvungen att stänga av personen, Och sen fick jag till slut stänga ner hela sidan, det är så sorglig för oss andra som bara ville dela minnen och prata om den fina tjejen som är så saknad av så många.
 
Men efter detta bryter ett rent helvete ut. Så sorgligt, så smärtsamt. Men det är inte någon mening att lägga ner mer krut på detta. Jag har i alla fall rent mjöl i min påse. Jag vet vad jag har gjort och inte gjort. Det är bra det, då slipper jag fundera. Jag har också fått avstyra så många planer som jag och min man skulle ha gjort, men det är okej nu. Det känns ju så sorgligt bara. Men vad gör det om hundra år, inget alls.
 
 
Jag skall då fixa te, citron te med extra citron i, snacka om smak. Helt fucking gott. Jag njuter av det medans jag snackar med Camilla, hon kollar på massa saker och det blir lite soffhäng. Linus och pappa har börjat på ett nytt spel med Mario, det är svårt. Så då kan jag titta på ett tag. Thomas och Linus skrattar högt och nu är det pappa och son spel på hög nivå. Så gott att höra honom skratta. Älskar han.
 
Thomas snackar om lunch, Linus vill ha fiskbullar i hummersås och ris. Och mamma och pappa får ta köttfärssås med ris.Vi sitter och pratar och Linus kan också hålla låda. Det är så kul att få vara med om detta och kunna stoppa alla minnen i mitt huvud och för alltid ha det där i en liten röd box med vita snören.
 
Jag och Millan skall fixa lite med hennes garderob och lådor, kolla kläder som inte Linus kan ha längre. Dom skall ner till Robert, så det är bra att dom kommer till användning. Han skall också sortera ut mer leksaker, Linus vill dock ha sina Pokemon kvar. Det får bli så. Nu skall jag se till att allt blir i ordning, jag har ju lite jobbigt med låder och skåp som inte är i ordning. 
 
Ja nu är jag helt slut och måste få sitta en stund, det luktar banan pannkakor nere från, vad gör ni för gott? Linus tala om att han och pappa gör pannkakor med banan i. Så gott, litet mellis då. Jag tycker tiden bara försvann. Jag lovar, nu är klockan mycket, jag skall plocka Juhani så vi kan handla. Ja det blir ICA MAXI vis Alby på hemvägen, i morgon vill jag göra något med kyckling tror jag.
 
Ja men tack då Linus för i dag, älskar dig, vi ses i morgon. Puss Camilla, hej då Thomas. Nu är det ju bara att köra lite snabbt till Juhanis jobb och plocka han. Ner till Alby och in på ICA. Det är inte mycket jag skall ha. Lik förbannat glömmer jag lite, typ ris, pålägg och kyckling. Det är ju alltid så att jag glömmer, och jag har allt på lapp, men vad gör det. Ja jag vill nog handla på Willys för lappen är skriven utifrån Willys placering på maten.
 
Så hemma, Juhani fixa middag, bolognese blev det. Gott och det gick fort, nu skall jag ta lite te och sen kolla tv. Jo jag fick ett underbart kort från Pilla i dag, jag blev så glad och det värme i mitt hjärta. Tack snälla söta Pilla, du är en under bar människa. Jag älskar bilden.
 
 
Då skall jag även ta ett samtal med min vän Pia, vi snackar om hur hon har haft det och hur jag har haft det under dagen, Jag är så glad att det går åt rätt håll för henne, Hon är värld allt i hela världen. Jag hoppas att hon kan finna lyckan igen. Kramar till dig min vän. Nu säger jag god natt och hoppas att du också kan komma till ro och sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0