En stund hos Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200527
och det är Beda & Blenda som har namnsdag.
 
Jag har nu denna onsdag framför mig, det är ju lite så att jag kan säga att man var rik lite där runt midnatt. Jag hoppas att det är fler än jag som känner att man betalar skatt, räkningar och uppehälle. Sen att spara lite kan vara tajt, men för mig funkar det lite i alla fall.
 
Jag har en helt annan syn på saken, det vill säga att jag tycker att jag är värd lite extra ibland, bara lite. Jag hoppas att man kan ta det senare kanske, en lott vet ja varför inte. Ha ha nä det lär ju inte ske. Har bara vunnit små pengar men jag har mycket tur i annat. 
 
Ja nu skall jag starta denna dag och känna att det är fullt kapabelt att vara på bra humör redan innan frukosten. Jag har bara det så jobbigt med värk och så, det går över så småningom om som min mamma alltid sa. Man skall inte gnälla och man skall inte tycka synd om sig själv. Nä det kan så vara, men va fan, lite flyt kan jag väl få.
 
Ja min morgon i all fall är här och jag har lite saker att se till i dag. Först ut är min frukost och det är allvarliga saker. Detta är ju skälva start motorns energi. Solen lyser starkt in i mitt fönster, rätt i mitt ansikte och värmer så skönt.
 
Läcker himmel, solen i moln.
 
Det är en skön härlig morgon och man känner att sommarvärmen skall komma inom kort. Det finns just nu både sol och moln, i eftermiddag närmar kvällen skall det tydligen komma lite regn. Men nu är det sol, sol, sol. Jag skall njuta lite innan jag skall ta lilla blåbäret och åka och handla.
 
Stackars blommor
 
Men behöver något jämt kan jag känna, det är mjölk eller yoghurt, bröd eller mat eller något annat. I dag är det mat, potatis, blommor, yoghurt, bröd och saft. Det är perfekt att stoppa i blåbäret, han får heta så min dramaten, eller varför inte blåa dramaten? 
 
Då skall man lasta in i Bee och fara till Willys. Det är så skönt att ha ätit när man handlar, att vara hungrig är ingen hit. Då kommer allt man inte skall ha ner i korgen.Då är jag klar och det är bara att dra ut maten till bilen, jag hoppas det är inget jag glömt.
 
I dag skall jag ner till Camilla vid 13 tiden. Det var något hon hade på agendan som jag inte skall vara med på. Då kan jag ta det lugnt och ha en bra förmiddag och lunch hemma. Så nu skall jag ta lite te och lyssna på musik. Det blir bra och det är ju bara att fortsätta min dag.
 
Har massa tankar om allt som har hänt och som är så otrolig osannolikt. Jag kan inte riktigt förstå tankar och hur man hanterar allt. Jag är så glad att jag kan stå rak i mina kläder och veta att jag inte har gjort fel i alla fall. Massa konstiga anklagelser och massa lögner om ditt och datt. Ja har man inget annat för sig så. 
 
Jag skall fortsätta min dag med att åka till min dotter. Hon är hemma nu och Ashani vill järna träffa Linus så hon hänger på ner och så även Juhani. Det blir en glad Linus som får besök av sin morbror. Dom har ju lite samma intresse så att säga. 
 
Det är ju lite de som kommer att ske nu, dom skall spela Juhani och Linus. Jag snackar med Thomas som gör ett kort trick för mig. Det var också kul. Te och lite snack, Camilla kommer också så då blir det mer snack och vi har lite go fika. Dom har alltid något gott att bjuda på eller så´tar jag med något. Sockerbulle eller kanelbulle till Linus. Han gillar "kanelisa" så mycket. Kul för det gjorde han inte förr.
 
Då blir klockan så pass att man skall hem, fixa mat och se till att min man får mat låda.Det tar ett tag innan min man kommer han är och släpper av sonen i Ärla. Ja där är det säkert nu i full blom och allt är så fint. Jag saknar att vara där. Men det kan vara bra att backa så jag inte tränger mig på.Jag har massa olika tankar, men vist saknar jag detta ställe, min son och hans fru också.
 
Det är nu klart med maten och min man ramlar in genom durren. Han är sliten men glad att komma hem. Han och jag skall se film sen. Han skall bara duscha och sen se till att vara klar, men först skall han spela något spel med tanks. Jag skriver ju här så det är ju okej.
 
Nu skall jag  fixa i ordning allt inför min natt, jag måste fixa vatten, slang, näs mask, trycka på on knapp och allt är klart, ja min pyjamas och sockor är på. Min man skall "bara" kolla lite på travet. Ja ja jag ligger här och kollar tv. Han kommer säkert snart.
 
Jag somnar, han ligger säkert och sover i soffan.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0