Fest kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200521
och det är Konstantin & Conny som har namnsdag.
 
Jag är nu uppe med tuppen för att äta frukost innan tvätten, jag skall njuta av liten morgon stund med musik och annat ljuvligt som bara jag kan. Nu är det dags att fixa i hopp allt inför tvätten, Du vet allt man plockar i sista minuten. De som annars bara ligger här och där. Ja så är jag klar, det betyder att jag skall snart få allt ner i tvättstugan.
 
Det blir lite kul och det är ju så det skall va, allt skall man se med positiva ögon, så långt det går.
Man kan ju tänka " det kunde ha varit värre ". Ja det kan ju vara svårt i bland så vissa saker är värre. Man skall tydligen leta efter bra saker då och njuta av dom. Det betyder att jag skall se ljust på allt skit. Ja då skall jag lägga lite energi på det och se till att det ändrar sig.
 
Ja jag löper ner och upp, ner och hänger, upp igen och ner i gen hänger det sista och så skall det torka. Det är inte kul men det är sådant som tillhör min dag. Jag skall nu se till att få upp allt, jag har en bra vagn som jag ställer tvättväskan på. Det går då lättare att få upp allt. Jag har fixat den för ett par år sen och nu är den till stor nytta. Jag vill ha tag i en Dramaten, som jag då kan ha med mig till affären. Det skulle också hjälpa mig.
 
Ja då skall jag också fioxa i ordning mig så jag och Ari kan åka ner till Camilla och Thomas. Jag åker ner lite tidigare då Camilla och Thomas skall handla. Jag och Linus kolla på You tube, han vill se lite på Cup Head spelare, hur dom fixa bossarna. Ari kommer ner och det är ju så kul att kunna vara
tillsammans.
 
Vi har en jätte fin stund, Ari fixa med en lampa som är till numer plåten. Jag skall ha liten hemlig mys med Linus. Lite godis och lite dricka, jag har te och Linus har sitt vatten. Det är så kul att vi har en egen tid. Jag skall alltid bära med mig det jag har och det som är i min minnes bank. 
 
 
 
God mat
Pillan hade lite kul
Jag med min dotter och bonus dotter
 
Pillan sjuter lite på Camillas stora kunutor, Linus skall tröstas av Linus
 
Vad nu som kommer är ju en fantastisk eftermiddag och kväll med grillning och härligt gäng med människor. så vi hade skit kul. Tiden rusa iväg och det kändes hur bra som helst, lite glada stunder som är så mycket värd för Linus. Jag tycker det är så skönt att se hur kul vi kan ha bara man fixar lite. Och sen har man några kompisar där och god mat.
 
Ja det blir ju dags att dra sig hem, Ari åkte lite före mig men det är okej, jag skall också dra mig hem om en stund. Jag hoppas att tiden fortsätter att vara kul för Camilla, Thomas och Linus. Jag skall nu fixa allt inför natten. Jag har kvällsmedicin och sen skall jag fixa Darth Vader in för natten.
 
Tackar för denna dag och hoppas pe en ny fin dag i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0