Fika med Ashani

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200526
och det är Vilhelmina & Vilma som har namnsdag.
 
Jag har då vaknat och klockan är typ 04,30, det var ju det, kan inte huvudet sova så kan inte kroppen det heller. Jag hoppas på en bättre natt i kväll. Nu skall jag ta tag i min dag och se hur den utformar sig. Jag har ju bara en sak på agendan, att vara med Linus och det är inte så jobbigt vill jag då säga, jag hoppas att det blir lite skön dag så man kan sitta ute och njuta av min dag.
 
Jag skall inte rusa i förväg utan jag börjar nu här, vad har jag för väder? Jag ser solen håller på att stiga fram mellan moln och hon får kämpa lite. Det är bara 5 + just nu på morgonkvisten. Jag skall inta min frukost och njuta av den. Det blir dusch och påklädning också med lite bäddning, så vi hörs igen om en stund. Det tar ett tag med hopas du håller ut.
 
Nu har jag hela 9+, det är ju super klockan sju. Kan alltså bli en kanon dag. Jag skall gära mig klar för det blir lite mer än bara Brinken i dag, det blir Jordbro också. Så jag har lite att stå i. Jag skall väll inte rusa i förväg så jag stannar i Tuna en stund till. Jag har inte så mycket att göra, en liten dammsygning io hall och kök. Det blir lite smulit här, kopnstigt men så är det.
 
Jag har en mage som verkligen väsnas som bara den i dag, hoppas den inte skrämmer folk bara. Undrar lite lätt vad den håller på med. Jag har så mycket konstiga ljud från min mage , man kan tro att det är någon där. Ja då skall jag fortsätta med min dag och det blir näst intill samma som i går, eller??
 
 
Ja med det menar jag ju att jag skall vara med Linus, han har i alla fall en rolig dag framför sig, hans sjukgymnast kommer till han i dag, nice. Han gillar det. Jag ser att han mor bra av allt hon gör, det är bara att fixa och dona. Jag vill se om hon gör samma som jag så jag kan göra under dagarna när hon inte är här. Det är nästan så så då är vi fith for figth Linus, mormor kan också.
 
Det blir en liten lunch sen, jag skall ta kort på familjen vid dom fina gula fälten,  jo jag vet att det är rapsfält. Men dom är gula och dom är fina. Så det blir lite på familjen och på mig. Så är det och så blev det. Jag skall vidare ni till Jordbro, det är ju så att min son och hans fru skall bjuda på fika och så klart, en skjuts hem till Tumba, eller rättare sagt till Tullinge.
 
Det är inget konstigt med det. Jag vet bara att han skall snacka med mig innan och inte komma med det när jag är där, skitunge. Ja men det är ju klart jag kör han hem jag skall ju hem. Dom skall på mingel i Tullinge så dom skall sova här hemma i natt. Det blev ett gott te, With Berry, och en kardemummabulle. Så gott. Min son måste ha ett skydd till mobilen och så var det en present till Linus, även mat till grillen i kväll. Dom skall ju mingla och grilla i Tullinge.
 
Ja jag kommer hem och det är så väldigt jobbigt att ta sig igenom denna eftermiddag och kväll. Jag saknar att prata med Joline, eller höra Haylies röst, Amandas >hej farmor< . Det gör mig så ont jag fattar inte att det är så man straffar barn och mig för saker som inte är sant. Så fult gjort. Jag vet ju att hon vill prata med mig och berätta om skolan och korkade killar eller fråga om jag skall köpa den eller den saken. Hon vill höra att jag älskar henne.
  
 
Som tur är har jag fina bilder på dom som jag kan titta på tills jag dör.
 
Joline
Amanda
 
Det är så jävligt att man sitter i en rävsax, det är så dom jobbar. Ja jag skall inte gå in på detta nu jag har inte alls någon lust med det. Jag vill inte berätta det nu heller. Jag har tillräckligt med andra saker. Jag kan bara be min son att fundera på detta. Ja då så min kväll är ett faktum, jag skall lägga mig lite och kolla på tv och kanske försöka nå Ari, det är lite si och så med mottagning i Eskilstuna, jävla by håla.
 
Ja så kan det ju vara, det blir jag och mina kuddar som skall fixa kvällen, hoppas på sol i morgon också. Eller är det bara så att den inte kommer nu bara för att jag älskar det så mycket? Det kan ju vara så också. Men det är en helt annan story. Jag vill bara nu lägga mig så jag kan få somna och att det blir en ny dag i morgon. Det är så att jag får ju hem min gubbe då och jag får gosa med Linus. Det är så jävla skit jobbigt att vänta dessa timmar.
 
Nu är det ju full fart i skallen och jag skall klara av att somna, lycka till med det i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0