Fixa med akvariet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200503
och det är John & Jane som har namnsdag. 
 
Då skall jag starta min söndag och det är en solig söndag med 7 + just nu , det skall tydligen bli 14 + i dag så man skall väl njuta ut lite senare i dag, jag behöver bara se till att få akvariet fixat, nej jag gjorde inte det i går. Jag hade en bad day. Så jag skall inte skylla på någon eller något annat. mina känslor var bara för mycket. Jag fick ju lite lindring på såren då jag fick snacka med Joline ett tag, Det ger så mycket energi till mitt hjärta, en sprudlande tjej som bara öre så skön. Hon är glad och hon är helt fantastisk.
 
 
Nå väl det hände ju i går. Jag har min dag framför mig och jag tror att på ruta ett är det ju då  frukost, en god och underbar frukost med sol och en skön vår känsla. Älskar detta väder. Jag skall ha en mysig dag med min man och en snabb visit till Camilla skall jag ju. Jag skall handla till henne på apoteket. Hon skall hålla sig inomhus eller rättare sagt på hemma plan.
 
Det är skönt att kunna starta dagen med full solstyrka ute, våren är ett faktum och det känns ju lite skönt att kunna njuta av en riktig vår, hoppas du också har en solig dag eller morgon. Så nu blir det ett uppe håll. Jag skall ta tag i akvariet.
Bilder.
 
 
 
 
++
Mina blommor skall få en ny sak att stå på jag kommer handla en ny blomhylla. Det blir skit fint. Jag har i alla fall ställt bom på en bänk så länge. Och mina orkidéer  har knopp.Så spännande, plantan är så där 3 eller 4 är och inget händer men nu oj nya kvistar och nya knoppar. Så kul. Jag hoppas på att den andra också tar sig. Ser bra ut.
 
 
 
Man kan då ta lite lunch och det är ju inte fy skam, jag blir själv en stund med det gör inget jag skall bara ta det lugnt. Mitt akvarium står på rening och den har helt ny uppstart, det blir ju riktigt snyggt. Som du ser på bilder ovan. Jag skall ta lite te också så kan jag njuta av det ett tag. Min man är och handlar grejer till bussen och det är väl bra de, men det är ju helt galet vad massa saker han behöver. Men det blir nog bra till slut detta också.
 
 
Då skall jag ta en snabbis ner till Brinken jag skall se Linus fina marsvin. Dom är bara 8 veckor så det är hur söta som helst, jag har också fått en present av Thomas och Linus. Det är en bil, en bubbla, en Bumble bee som man skall ha i akvariet. Love it, love you Linus och Thomas, ni är bäst. Ja jag kan nu ta lite te och jag får även smaka på en ny glass från glassbilen, citronglass, någon där uppe har tydligen sagt åt leverantören att fixa glass till mig och Camilla. Tack för den, det var nu en beställningsvara av PH. Jag kommer att njuta av en varje dag i 8 dagar i alla fall.
 
 
 
Jag får ta ett kort på den i morgon. Du kan tro att den är fantastiskt god. Ja då kan jag åka hem och förberedda maten. Det blir kyckling och lite PH special. Vilket kan bli starkt i bland, hoppas på det i dag då. jag skall nu lägga i bubblan och Ari hovar över fiskarna. Spännande vad kommer dom att tycka om sitt nya kala hem? Hoppas det blir en bra balja att simma i.
 
 
 
Jag skall nu äta och sen skall jag fixa inför healingen. Det blir en varm och skön healing. Jag det skall bara drickas vatten och det kommer vara både före och efter. Så förberedda mig skall jag göra. Har snackat med Nea få se om jag får tag i Joline eller om jag tar det i morgon. Undra om jag hinner innan 20.00. Ja det återstår att se.
 
En härlig stund med skön avslappning, det är tur att jag har dig Lisa, då kan man få lite healing när som. Jag skall nu ta tag i min kväll och jag hoppas att det är full fart framåt. Mediciner och Darth Vader är klar så då skall jag njuta av kvällen / natten. Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0