Grill dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200501
och det är Valborg som har namnsdag. 
 
Jag startar min dag med att ta lite frukost och jag har i dag sällskap av min man som är hemma. Han kom där efter 18 i går så i natt har jag sovit tryggt och jag känner mig lugn nu på morgonen, Mina attacker från i går är över och det känns så bra, jag prata ju med lilla hjärtat så det värmer så gott. Jag fick ett par ord med rödtotten också så det blev bost nr. 2. Så det var en skön natt jag hade. Nu är det ju då också första maj, det är en försommar månad och allt skall komma i blomning.
 
Jag hoppas sommaren blir varm och skön , med sol och härligt umgänge. Massa barn barn och allt där i mellan. Jag har ju några fina så jag kan skryta om, stora som små. Ja så är det och så blir det. Nu så skall jag i alla fall köra med massa bra saker i dag, healing, jordning och relaxa. Skall ha en stark själ, behöver bosta dottern lite. Jo jag satt och kolla kort lite. Detta är ju kul, detta med super granny. Det är ju massa saker i bakgrunden som är viktig, mina barnbarn.
 
 
Elton                 Linus
 
Olivia                           Jack
 
Joline                    Haylie
Amanda.
 
Jag saknar på kort här Tindra, Lukas, Johanna, Kevin, Nicole och Milo. Det är svårt att hitta kort på alla och särskilt när jag vill ha dom. Jag hoppas att du förstår vilken livsbost dessa är. Vissa ser jag ju oftare och så men det finns i mitt hjärta. Det är det som är så bra och så skönt. Jag har också fina barn som du se längst nere och så har jag ju en bonus dotter till då , Hon kommer ju här då.
 
Pernilla "Pillan"
 
Ja så ser det ut och jag känner sån härlig livsglädje med alla mina kära, det är så skönt att ha en familj med starka personligheter och så olika hela bunten, när det gäller barnen är det totalt spridda skurar, jag ser likhet mellan vissa och det är en enorm känsla att se dom växa, jag är så lyckligt lottad. Ja det kan man inte ta i från mig.
 
Jag skall nu snacka lite med mannen så skall vi planera dagen. Det han skall göra är att hämta plåt till bussen så jag blir släppt på Brinken. Men först skall jag duscha, bedda sängen och fixa lite. Ja så är det ju jämnt, man skall fixa så mycket. Nu är det ju lite förberedelse på nästa veckas fönsterbyte, ja det blir ju ett stå hej. Men det blir nog bra tror jag. Så nu skall jag ner till Brinken.
 
1 maj grillning.
Det var Linus som ville ha det och så plockar man i hopp lite folk så blir det grillning. Jag tror att det hade kommit fler om bara solen hade varit med, men som tur är har Camilla och Thomas tak på uteplatsen så det är ju helt okej. Det blev lite barn som kom till Linus också. Här är lite kort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev middag för oss också där nere, Vi fick ju kebab med ris och det var super gott. Jag vet att min barn kan laga mat och det är alltid lika gott. Jag vet också att det är så mysigt att bara få njuta av mat som man själv inte lagar. Jag tror nog att det är meningen att när man kommer upp i en ålder då man har vuxna barn skall man njuta av deras mat, man skall helt enkelt bli bjuden på mat av dom. Härligt liv det kan vara, eller för mig är det ju så. Dom bjuder mamma och pappa på mat. 
 
Vi far hem i alla fall det är ju inte så sent man jag är trött och jag är nu klar för att titta på tv. typ Let´s dance. Ja min man kommer nog senare tror han spelar. Jag tackar för en bra dag och det är ju så fantastiskt kul att ha ett fint liv med sina barn. Älskar dom.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0